Doneaza 2% = 1 Caramida
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Ti-ai dori sa fi invatat intr-o altfel de scoala?

Una care sa iti dezvolte potentialul, sa te puna in valoare in loc sa te tina in loc?

Daca iti doresti asa ceva pentru copiii tai, vino alaturi de noi. Pentru copiii Romaniei.

Cu 2% pui CARAMIDA TA la primul Centru Gifted Education non-profit, independent, pentru copii supradotati.

 • Cum se completeaza? E foarte simplu! Formularul este precompletat cu datele noastre. Il completezi doar cu datele personale, data si semnatura. Suma nu se completeaza. Asta e tot ! Formularul trebuie trimis prin posta sau adus personal pana la 1 iulie 2020 la administratia fin. de care apartii cu domiciliul.
 • Lista Administratiilor Financiare este descarcabila aici.
 • Virarea sumelor in contul Centrului Gifted Education de la admin. financiara are loc la sfarsitul anul 2019 pentru suma 2% din impozitul tau pe venit, pe anul 2018.
 • Datele asociatiei noastre sunt (formularele au deja datele precompletate):
 1. Numele organizatiei: Asociatia non-profit Centrul Gifted Education
 2. Codul de inregistrare fiscala: 30 15 13 82
 3. Cont bancar Unicredit Tiriac Bank: RO71 BACX 0000 0008 0559 5000
 4. Asociatia are statut inregistrat in Registrul entităţilor/unităţilor de cult începând cu nr. INTERNT-179131905-2019 din 8.07.2019 si orice donatie/sponsorizare conform contract publicat aici este deductibila cf legilor.
 5. Sponsorizarea ONG-urilor de catre persoanele juridice se face in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul fiscal, republicata. Sponsorizarea ONG-urilor de catre persoanele fizice se face in conformitate cu Legea nr. 32/1994, lege privind sponsorizarea, modificata si completata prin: Ordonanta Guvernului nr. 36/1998,
  Legea nr. 204/2001 si Legea nr. 394/2006 privind Codul fiscal, republicata. Deductibilitatea din impozitul pe profit trimestrial datorat se poate realiza anual pana pe 25.03, 25.06, 25.09, 25.12. Sponsorizarile, potrivit legii, sunt deductibile oricand in urmatorii 7 ani, dupa sponsorizare.

Romania se afla intr-un moment crucial de redefinire a valorilor pe care le asteapta de la educatia oferita copiilor sai. Criza actuala in educatie arata ca trebuie sa ne trezim: tot mai multi copii afirma ca scoala este astazi pentru ei o inchisoare demotivanta. Centrul Gifted Education a lansat impreuna cu consortiul EDUGATE un program international de gifted education – un program care a avut succes generand dezvoltare economica si sociala in toate tarile unde a fost implementat – un program care aduce noile tehnologii didactice, cea mai buna curricula de nivel mondial, cei mai buni profesori, cu cea mai buna pregatire. Programul National Gifted Education transforma scoala romaneasca intr-o scoala creativa, o scoala care dezvolta personalitatile, descopera si sustine potentialele fiecarui copil, deschide orizonturile, formeaza o scoala orientata catre viitor care asigura adaptarea la evolutia dinamica a sistemului economic si insertia sociala de succes.

“Cel mai bogat om este acela care investeste în iubirea de oameni..”

„Cea mai buna investitie este în fiinte, în copiii tai, în semenii tai – ei vor duce mai departe ceea ce tu pui mai bun în ei” – Monica Hurdubei, cea mai tanara pianista care cânta ca solista în concerte cu orchestra, membra de excelenta Centrul Gifted Education

Investiti in copii, descoperiti-le potentialul!

Copiii si tinerii va multumesc, si noi, in numele lor.

Despre Noi

Centrul Gifted Education este European Talent Point, o asociatie nonprofit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiiilor supradotati.

Afliliata international, cu un program care se deruleaza la standarde internationale din 2010, pe parcursul a 9 ani, am acumulat un numar de peste 24 diferentiatori in educatie; peste 2500 de ore de lucru direct cu copiii supradotati cu varste intre 3 si 14 ani, peste 2500 de copii testati la standarde internationale si peste 240 de copii supradotati au absolvit Programul Academic al asociatiei. Asociatia cunoaste 100% satisfactie in randul copiilor supradotati, in Programul Academic de educatie specializata, si incepand cu 2016 a lansat la solicitarile repetate ale parintilor, Leonardo Gifted School, un proiect de scoala primara internationala alternativa, unica in lume, dedicata exclusiv copiilor supradotati (3-12 ani).