In 2023 Asociatia noastra implineste 14 ani de la inceperea activitatii de lucru cu copiii supradotati si parintii lor. Activitatea noastra a inclus interactiunea cu mii de parinti si copii. Numarul testarilor de IQ administrate de echipa actuala de psihologi clinicieni depaseste 3500.
In urma solicitarilor repetate venite de peste tot din tara si din afara tarii, echipa vine in intampinarea dvs. cu doua tipuri de consiliere pentru care puteti opta:
- Consiliere preliminara testare IQ
- Consiliere post-testare IQ
Consilierea se realizeaza cu un psiholog clinician cu experienta in administrarea testarilor de IQ (Psih. Clinician Monalisa Tudor; Psih. Clinician Gabriela Cosma, si Psih. Principal Silvia Ungureanu).
Puteti opta pentru consiliere cu un Psih. Clinician cu care ati parcurs testarea IQ.
Subiectele posibile pe care le-ati putea aborda sunt: ce inseamna o testare IQ, ce este IQ-ul, nevoile copilului supradotat, provocari, cum poate fi recunoscut copilul supradotat, interpretarea rezultatului de testare IQ, ce este educatia diferentiata, relatia cu copilul dupa test, comportamente pe care nu le intelegeti, dezvoltarea optima a copilului, etc.
Cadrul oferit
- Consilierea nu are rol de relatie terapeutica si dureaza 1 ora/sedinta.
- Numarul maxim de sedinte de consiliere pe care le puteti achizitiona cu acelasi psiholog este 5.
- Scopul consilierii este relationarea pe subiectele propuse de parinti pentru a alege directia de actiune potrivita in continuare.
- Consilierea are loc la sediul nostru din strada Berzei 22.
- Consilierea poate avea loc online, doar la solicitarea parintilor daca conditiile dvs. de lucru/deplasare nu permit intalnirea propriu-zisa.
- In consilierea dvs. este inclus un exemplar din cartea “Creierul Copilului tau” de dr Dan Siegel, un exemplar din Ghidul Parintelui cu copil supradotat si un exemplar din Ghidul Copilului supradotat- materiale realizate de echipa noastra.
- In urma consilierii veti primi un google form pentru un feedback care sa ne ajute la imbunatatirea lucrului cu dvs.