Gifted Family Camp este a treia editie de campus specializat cu parinti si copii supradotati facilitat de echipa multidisciplinara a Centrului Gifted Education cu o expertiza de 15 ani de lucru cu copiii supradotati pentru a descoperi relatii si procese impreuna cu un peer-group si a construi intr-o abordare profesionista primul Plan de Educatie Individualizat (Individual Education Plan – IEP) al copilului tau.


Gifted Family Camp inseamna 4 zile extrem de intense si focusate in care lucram cot la cot sa formam legaturi importante, sa experimentam relatia parinte-copil prin procese si obiective specifice pentru a pune baza temelor si obiectivelor de lucru intr-un IEP pentru un an de zile
Practic Gifted Family Camp inseamna sa inveti pe viu si sa traiesti fenomenul de a construi cu o echipa specializata un plan de educatie unic, axat pe nevoile copilului si ale familiei tale.

 

Cine poate aplica?

Copii supradotati din toata tara 6-12 ani si parintii lor.

15 locuri, 18-23 august 2024.

Unde?

Zona Metropolitana Brasov..

Data limta

15 mai 2024 ora 16.


Cum te inscrii?


*** Pentru a participa in Gifted Family Camp este nevoie sa te afli in baza noastra de date, cu un test de IQ WISC IV, SON-R, sau MPRSP (Raven) cu un IQ > = 130. Mai poti aplica daca ai un test IQ validat (validarea se poate realiza contra cost- 170 lei). In caz ca nu ai dat nici un test, poti sa parcurgi un test de IQ (WISC IV) oricand pana in data limita de inscrieri (15 mai 2024 ora 16).

*** Pentru a participa in Gifted Family Camp este necesar sa te inscrii online. Va invitam sa completati un formular (veti primi un raspuns in maxim 24 h).

Ce urmeaza?

Doar dupa confirmarea testului in baza noastre de date sau dupa caz, dupa validarea testului de IQ, si un interviu cu familia, veti putea sa achitati inscrierea pentru familie. In acest caz veti primi toate detaliile pe email. Atentie, cei care se inscriu pana in 15 aprilie inclusiv beneficiaza de reduceri importante.
** La finalul celor 4 zile de lucru de Gifted Family Camp, cei care parcurg constructia IEP ca baza de pornire, vor primi din partea echipei de facilitatori unda verde de inscriere in Programul Anual RespiRO: detalii aici. Echivalare selectie: Participantii la campus pot primi unda verde din partea echipei la finalul de camp si pentru inscrierea in scoala Leonardo Gifted School sau in Programul Academic Bianual (doar cu parcurgerea etapelor 4 si 6, interviul motivational al parintilor si workshopul parental).
** Pana in 15 aprilie, reducerile sunt de 10%.

Cost Gifted Family Camp.

Se achita suma direct in contul bancar, prin sponsorizare (contract): ASOCIATIA CENTRUL GIFTED EDUCATION, cu sediul in în Bucureşti, Str Aleea Dealul Macinului 4, bl D40, ap25, sector 6, Romania, inregistrata in Registrul Fundatiilor si Asociatiilor cu numarul #59/24.04.2012 Cod Fiscal: 30151382, Cont in lei RO71 BACX 0000 0008 0559 5000, deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank sucursala Drumul Taberei. Sumele pot fi deductibile de catre persoane juridice pana la maxim 6 luni de la data depunerii declarației anuale de impozit pe profit.

Dupa plata, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile locatiei si confirmarea locurilor dvs.

  • 5800 lei pentru familie 2 persoane. Cuprinde: camp, cazare si masa 2 persoane (1 parinte si 1 copil; inclusiv cina 2 persoane, duminca 18 aug si mic dejun, vineri 23 aug).
  • Inscrierile familiilor de 2 persoane cu achitarea completa pana in 15 aprilie inclusiv beneficiaza de o reducere de 10%. Cost final familie: 5220 lei.
  • Sau 6820 lei pentru familie de 3 persoane. Cuprinde: camp, cazare si masa 3 persoane (2 parinti si 1 copil; inclusiv cina 3 persoane, duminica 18 august, si mic dejun, 3 persoane vineri 23 aug).
  • Inscrierile familiilor de 3 persoane (2 parinti si 1 copil) cu achitarea completa pana in 15 aprilie inclusiv beneficiaza de o reducere de 10%. Cost final familie: 6130 lei.
  • Sau 6620 lei pentru familie de 3 persoane. Cuprinde: camp, cazare si masa 3 persoane (1 parinte si 2 copii; inclusiv cina 3 persoane, duminica 18 aug si mic dejun 3 persoane, vineri 23 aug).
  • Inscrierile familiilor de 3 persoane (1 parinte si 2 copii) cu achitarea completa pana in 15 aprilie inclusiv beneficiaza de o reducere de 10%. Cost final familie: 5950 lei.
  • Sau 7880 lei pentru familie 4 persoane. Cuprinde: camp, cazare si masa 4 persoane (2 parinti si 2 copii; inclusiv cina 4 persoane, duminica 18 aug, si mic dejun 4 persoane, vineri 23 aug).

 

Echipa

Intreaga echipa cu care veti lucra este aici.

Inscrieri FORMULAR: click

Detalii: click

Atentie

Prin participarea la Gifted Family Camp, 18-23 Aug 2024 familiile pot primi unda verde din partea echipei pentru inscrierea fara parcurgerea selectiei (echivalarea etapelor 2-5) in Programul Academic BiAnual.

Te asteptam sa lucrezi cu echipa!

Ce spun parintii

** Activitățile părinți copii au fost foarte potrivite și ne-au pus în situații dificile, care apar și în relația noastră de zi cu zi (au scos în evidență vulnerabilitățile relației) **Au fost încă un prilej de reglare a relației, îmbunătățire a relației, și de reglare emoțională **Lucrul cu copiii a fost bine organizat, intens și profund **Au fost eficiente, au conectat părintele cu copilul, au adus o nouă perspectivă de gândire și de privire lucruri **A fost un program echilibrat. Punctul forte mi s-a părut idea de workshop pentru părinți pe teme de interes individual/familie. **Cred că ar fi util să se producă discuția pe teme inițiale în prima zi și să se identifice pattern-ul comun din discuțiile cu părinții; ulterior să se abordeze mai specific problemele/situațiile identificate/comune/particulare **Ca o evaluare a gradului de încredere pe care îl acordăm copilului nostru și invers. **Mi-a plăcut. Diversitatea activităților și lucrul în echipă (colaborarea) mi-au plăcut cel mai mult. **Mi-a plăcut. Cred că au crescut încrederea în celălalt.

 

Vezi si imagini de retrospectiva Gifted Family Camp 2020 si 2021

Gifted Family Camp a însemnat în cifre 4 zile de tabără, peste 20 de ore de facilitare și activități de grup pentru copiii supradotați și părinții lor, sesiuni de coaching și consiliere individuală pentru părinți. Mai mult de 20 de persoane au avut curajul să-și asume un proces de transformare în care și-au dat voie să se cunoască mai bine, au descoperit noi resurse interioare și moduri diferite de relaționare cu cei din jur, cu copilul, părinții sau colegii.La finalul experienței, fiecare familie a primit din partea echipei Centrul Gifted Education un Plan de Educație Individualizat cu observații, feedback și recomandări pentru a-și susține mai departe propria dezvoltare. Mulțumiri tuturor pentru curaj, încredere, zâmbete și lucrurile învățate împreună!

Camp 2021

Camp 2020

 

 

 

 


Sal Sol