Centrul Gifted Education

Centrul Gifted Education este o asociatie nonprofit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiiilor supradotati. Ca recunoastere a activitatii noastre la standarde internationale, din 2016 am devenit European Talent Point, membri ai retelei europene European Talent Network dezvoltate de ECHA European Council for High Ability, cel mai inalt for consultativ de pe langa Consiliul Europei in problematica supradotarii si abilitatilor inalte.

Noi lucram doar la un anumit nivel de calitate si profesionalism.

Suntem pionieri in Romania intr-un teritoriu necartografiat, educatia supradotatilor.

Lucram doar cu parintii care stiu sa ne aprecieze munca.

Lucram doar pentru cei cu care ne putem simti bine impreuna lucrand in echipa.

Asta este ceea ce ne place sa facem si lucram in acest domeniu de nisa fiindca suntem niste pasionati de acest domeniu.

Iubim acest lucru care ne da aripi.

Afliliata international, cu un program care se deruleaza la standarde internationale din 2010, pe parcursul a 15 ani, am acumulat un numar de peste 24 diferentiatori in educatie; peste 4500 de ore de lucru direct cu copiii supradotati cu varste intre 3 si 14 ani, peste 4000 de copii testati la standarde internationale si peste 360 de copii supradotati au frecventat programul academic al asociatiei.

Asociatia cunoaste 100% satisfactie in randul copiilor supradotati, in Programul Academic de educatie specializata. Leonardo Gifted School, se deschide in 2024, ca scoala primara internationala alternativa, unica in lume, dedicata exclusiv copiilor supradotati (3-12 ani) si familiilor lor.

Centrul Gifted Education este:

  • Partener al Universitătii Bucuresti, Facultatea de Stiinte ale Educatiei si Psihologie
  • Membru ECHA-European Council for High Ability, si WCGTC World Council for Gifted and Talented Children; AERO Alternative Education and Resource Organization
  • Reprezentant exclusiv al Big Picture Learning Design (USA) in Romania.

International, suntem sustinuti de Simon Fraser University – Faculty of Education, si University of Connecticut- Neag School of Education. Audit: Proiectul este auditat si recomandat de două Universităti Internationale, CEU Business School si Johns Hopkins Carey School of Business si recomandat de specialisti internationali si nationali precum si de numerosi ambasadori.

Proiectul nostru de viitor este realizarea prin crowdfunding a Campusului Verde George Emil Palade pentru copii si adulti, primul EduCity, prima Atractie Educationala si Culturala a Orasului Bucuresti pentru locuitorii sai, pentru locuitori din intreaga tara si din lume, campus care va include la standarde verzi mondiale, scoala Leonardo Gifted School.

Website-urile noastre

www.giftededu.ro, www.mintistralucite.ro si www.leonardoschool.ro  si in viitor www.campuspalade.ro

MintiStralucite.ro – website-ul cu cel mai mare impact social si cea mai mica investitie dintr-o donatie a angajatilor BCR! Peste 5000 de copii au aplicat online pentru a-si descoperi potentialul inteligentei lor, de la lansarea lui in 2014!

Rapoartele noastre de activitate

Cum poti sa te implici

Afla aici.

Galerie Foto. Peste 9000 de fotografii


Sal Sol