gifted3Copilul tau e mereu cu cel putin un pas inaintea celorlalti? Copilul tau se plictiseste la scoala? Pune prea multe intrebari? Este extrem de curios si avid de cunostinte? Acest copil este potential supradotat si aceste comportamente reflecta nevoia lui de a invata mult mai repede decat ceilalti copii si de a studia intr-o altfel de scoala. Chiar și o săptămână în mediul nostru ar putea schimba viața copilului tău! Așadar, ar fi o oportunitate extraordinară pentru un copil supradotat să lucreze într-un mediu diferențiat în fiecare zi, fără întreruperi, alături de colegi ca el. Noi estimam ca in fiecare clasa de 30 de copii din Romania se pot gasi minim 1-2 copii supradotati intelectual. Pentru majoritatea dintre ei, nu va exista un mediu corect. Din pacate, aceasta este realitatea. Tu in ce mediu doresti sa creasca copilul tau? Ce abilitati doresti sa isi mai pastreze peste 10 ani? Dar peste 20?

Educatia de azi ingroapa nenumarati Einsteini romani, genii potentiale, inca din primii ani de scoala, cand curiozitatea si motivatia de a invata sunt modul natural de a functiona al copiilor. Scoala Leonardo Gifted School este o solutie de top care hraneste, valorifica si sustine dezvoltarea maxima a acestui potential nebanuit al copiilor cu potential inalt, cei care pot literalmente sa aduca sustinere Romaniei si pot chiar sa schimbe omenirea in viitor.

Leonardo Gifted School poate fi incubatorul viitoarelor genii care transforma Romania si, de ce nu, omenirea.

 

6%. Ei pot schimba viitorul Romaniei. Avem cel mai ridicat procent de copii supradotati din Europa.

Leonardo Gifted School este o Școală unica in România care identifica copiii supradotaţi pe baza unei selectii  de nivel international si ii sustine cu un program individualizat de dezvoltare a abilitatilor si talentului.
Copiii au varste intre 3 – 12 ani, sunt romani cu abilitati cognitive exceptionale (top 0,01-top 2% national), tineri cu abilitati de gandire si un potential de dezvoltare de varf national. Intreaga scoala se bazeaza pe expertiza acumulata de expertii Centrului Gifted Education in ultimii 14 ani, prin cei peste 24 diferentiatori in educatie; peste 4500 de ore de lucru direct cu peste 360 de copii supradotati, peste 4500 de copii testati la standarde internationale, cu cele mai bune metodologii la nivel mondial de educatie diferentiata. Scoala aplica ultimele descoperiri in neurostiinte, intr-un program de educatie personalizat, care stimuleaza talentul nativ al copiilor supradotati. Este un obiectiv important al scolii sa sustina tinerii supradotati sa cunoasca succesul in utilizarea abilitatilor lor aducand un impact pozitiv in mediul lor.

 

Inscrieri

Daca ai dat un test IQ, si vrei sa te inscrii in prima scola non-profit pentru copii supradotati, Leonardo Gifted School, trimite un email la contact@leonardoschool.ro sau suna-ne la 0735 759 539 pentru orice detalii.

gifted1

Ce au in comun Mozart, Einstein, Picasso, Tiger Woods si Kasparov? Toti au fost copii supradotati si fiecare dintre ei a revolutionat domeniul in care a activat. Romania are cel mai mare procent de copii supradotati din Europa. Fara un sistem de educatie adaptat lor, 97% dintre ei nu vor fi descoperiti si nu vor putea da nimic societatii.

 

 

gifted2

 

 

Profesorul Florian Colceag, expert international in educatia de excelenta, sustine Leonardo Gifted School, prima scoala non-profit pentru copii supradotati din Romania. Investeste in viitorul tau!

Cu drag, Echipa.

 

 

Despre noi

Centrul Gifted Education este o asociaţie nonprofit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiiilor cu abilităţi înalte (supradotaţi). Afliliata international, cu un program care se deruleaza la standarde internationale din 2010, pe parcursul a 14 ani, am acumulat un numar de peste 24 diferentiatori in educatie; peste 4500 de ore de lucru direct cu copiii supradotati cu varste intre 3 si 21 ani, peste 4000 de copii testati la standarde internationale si peste 330 de copii au frecventat programul academic al asociatiei. Asociatia cunoaste 100% satisfactie in randul copiilor supradotatiin Programul Academic de educatie specializat, si la solicitarile repetate ale parintilor, a lansat Leonardo Gifted School, o scoala specializata alterntiva primara internationala, unica in lume, dedicata exclusiv copiilor supradotati (3-12  ani) care se va deschide in septembrie 2024.

 

European_Talent_Support_Network_jpg

Centrul Gifted Education este Partener al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei şi PsihologieMembri ECHAEuropean Council for High Ability, şi WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; AERO- Alternative Education and Resource Organizationreprezentant exclusiv al Big Picture Learning Design (USA) in Romania. Internaţional, suntem susţinuţi de Simon Fraser University – Faculty of Education, şi University of Connecticut- Neag School of Education. Audit: Proiectul este auditat şi recomandat de două Universităţi Internaţionale, CEU Business School şi Johns Hopkins Carey School of Business si recomandat de specialisti internationali si nationali precum si de numerosi ambasadori. Din 2016 am devenit European Talent Point, membri ai retelei europene European Talent Network, ca recunoastere a activitatii noastre la standarde internationale.

 

Campus-Verde-PaladeProiectul nostru de viitor este realizarea prin crowdfunding a Campusului Verde George Emil Palade pentru copii si adulti, primul EduCity, si prima Atractie Educationala si Culturala a Orasului Bucuresti pentru locuitorii sai, pentru locuitori din intreaga tara si din lume, campus care va include la standarde verzi mondiale net zero energy, scoala Leonardo Gifted School.

WebSite-urile noastre:

www.giftededu.ro

www.mintistralucite.ro

www.leonardoschool.ro

 


Sal Sol