Porti Deschise 18 februarie 2024
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Porti Deschise pentru manifestarea potentialului pentru copii gifted 6-12 ani

Copiii cu varste intre 6 si 12 ani, care au IQ superior la un test IQ parcurs (WISC IV /SON-R / MPRSP) sunt invitati sa participe la un Program al Portilor Deschise de 1 zi (atentie): in luna feb 2024 (18 feb duminica, 9-13, in total 4 h).

Obiectivele Programului

  1. interactiune si relationare cu alti copii cu IQ superior
  2. cunoasterea mediului de lucru de la Centrul Gifted Education
  3. dezvoltare cerebrala integrata prin constientizarea, comunicarea si gestionarea emotiilor in timpul jocurilor facilitate

Cum te inscrii?

Pentru a participa la Porti Deschise este necesar sa completezi un formular (veti primi un raspuns in maxim 24 h). Doar dupa confirmarea testului in baza noastra de date sau dupa caz, dupa validarea testului de IQ, veti putea sa achitati inscrierea. In acest caz veti primi toate detaliile pe email. .

Inscriere cu rezervare loc si costuri

  • Locurile sunt limitate – 10 locuri.
  • Locurile se ocupa in ordinea inscrierii. 
  • Cele 10 locuri au data limita de inscriere vineri, ora 16, 5.02.2024.

Cost Gifted Porti Deschise

  • Preferabil se achita suma de 500 lei direct in contul bancar prin sponsorizare (contract): ASOCIATIA CENTRUL GIFTED EDUCATION, cu sediul in în Bucureşti, Str Aleea Dealul Macinului 4, bl D40, ap25, sector 6, Romania, inregistrata in Registrul Fundatiilor si Asociatiilor cu numarul #59/24.04.2012 Cod Fiscal: 30151382, Cont in lei RO71 BACX 0000 0008 0559 5000, deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank sucursala Drumul Taberei.
  • Achita 500 lei pentru 1 copil. Cuprinde: 4 h de lucru in total, duminica 18 feb. Poti achita si prin platforma Euplatesc.

Unde?

La sediul nostru din str Dr Joseph Lister 53. Toate detaliile sunt oferite celor inscrisi.

Echipa

Echipa cu care veti lucra este aici.

Ce contine?

Suntem o organizatie cu peste 15 ani expertiza specializata in metoda de invatare experentiala, ca mod de invatare extrem de accesibil in care tinerii supradotati sunt centrul procesului de invatare. Gifted “Porti Deschise” este o alternativa de program specializat personalizat pentru manifestarea potențialului pentru copii gifted. Centrul activitatii noastre va fi lucrul pe cateva domenii specifice dezvoltarii integrate a unui copil supradotat: Integrare emotionala si relationala, Creativitate, Imagine de sine, și Flexibilitate mentală.

Atentionare

  • Luand in calcul ca echipa si-a propus sa construiasca un program de Porti Deschise in care sunt aplicate metode utilizate specific pentru a construi aderenta si rezilienta la grup, si cunoscand ca pot aparea situatii uneori dificile, generate de Porti Deschise – program dens ca structura si de lucru intensiv pe emotii si relatii, echipa noastra isi rezerva dreptul de a lucra doar cu tinerii selectionati, si de a renunta oricand la colaborare, returnand sumele doar partial.
  • La finalul zilei cei care parcurg Portile Deschise ca baza de pornire, vor putea primi din partea echipei de facilitatori unda verde pentru parcurgerea etapei 5 din cadrul selectiei in Programul Academic BiAnual. Pentru Programul Academic inscrierea este finalizata doar dupa parcurgerea celorlalte etape care vor include si evaluarea comportamentala, consilierea parentala, interviul parental de admitere in Leonardo Gifted School sau Programul Academic program, etape care vor avea loc in Bucuresti, la sediul nostru din str Dr Joseph Lister 53, la o data convenita de comun acord.

Sal Sol