Internship pentru tineri gifted
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Ai peste 16 ani? Vrei sa lucrezi?
Tinerii gifted au oportunitatea de a aplica pentru un loc in echipa.
Te invitam sa lucram cot la cot!


De ce dorim sa lucram cu tineri ca tine?


Consideram ca implicarea ta este “Pay it forward” catre alti tineri si copii gifted. Vei putea sa contribui alaturi de experti in educatie si oameni care au plecat de la o atitudine “grassroots”, si am cladit impreuna o activitate care acum are traditie si notorietate. Si noi dorim sa dam mai departe, celor mai minunati membri ai nostri – tinerii gifted.Cel mai mare beneficiu?


Lucrand intr-o echipa multidisciplinara, credem ca poti beneficia de relationare sensibila cu nevoile tale de descoperire vocationala. Vei descoperi prin repetate schimbari de perceptie acele transformari si descoperiri interioare alaturi de alti colegi pasionati. Plus, este o colaborare platita.
Daca exista un interes real, si este si motivatia ta, poti beneficia de o testare vocationala.Cine poate aplica?


Tineri gifted, 16+ ani.


Cum te inscrii?


*** Pentru a participa este nevoie sa te afli in baza noastra de date, cu un test de IQ WISC IV sau SON-R (IQ>= 130), sau un test de IQ MPRSP > = 130.

*** Este necesar sa te inscrii online. Te invitam sa completezi un formular (vei primi un raspuns in maxim 24 h). Apoi te vom contacta pe email si vei primi toate detaliile despre etapa urmatoare – un interviu.


Echipa
Suntem pionieri in Romania intr-un teritoriu necartografiat, educatia supradotatilor. Suntem niste pasionati de acest domeniu. Iubim acest lucru care ne da aripi. Echipa noastra, alaturi de care vei lucra, este aici.


Inscrieri FORMULAR: click


Te asteptam sa construim echipe!


Sal Sol