Intr-un sondaj la final de an 2020 parintii ne-au raspuns la intrebari importante pentru noi ca echipa. Ne-au ajutat sa intelegem cum am fost vazuti si cum am contribuit la modul real in viata parintilor. Lor le multumim pentru parteneriatul asumat cu noi si munca in echipa.
Intrebari precum cele de mai jos au fost adresate de Psihologul Educational Miruna Mirica:
- Vă rugăm să reflectați și să notați ce considerați valoros în interacțiunea dvs cu Centrul Gifted Education?
- Vă rugăm să descrieți în trei cuvinte relația dvs. cu echipa CGE
- Ce v-a plăcut cel mai mult în relația dvs. cu Centrul Gifted Education?
- Ce v-a displăcut în relația dvs. cu Centrul Gifted Education?
Feedbackul ne ajuta sa fim mai constienti de noi insine, sa integram noi perspective pe care altfel nu le-am putea vedea. Ne-a placut si noua sinceritatea parintilor, si curajul de a ne spune si scrie concret despre experienta lor cu noi.
Este o oglinda frumoasa si realista pentru Centrul nostru, si ne bucuram sa
ne observam, sa reflectam si sa ne imbunatatim practica de lucru.
Cateva feedbackuri (restul sunt surpriza dvs., sa le descoperiti) 🙂
- Am primit sustinere si consilierea de care am avut cea mai mare nevoie intr-un moment critic si deosebit de delicat din viata lui Eric si a noastra ca adulti si parinti. Disponibilitatea si sfaturile primite au cristalizat atitudini si ne-au calauzit in deciziile pe care a trebuit sa le luam. Am fost foarte norocosi si nu putem sa multumim prin cuvinte pentru darul primit. Am depasit criza cum nici nu speram. Necunoasterea naste monstri.
- Relatia cu echipa centrului nu o pot descrie in cuvinte dar daca as incerca acestea ar fi prietenie, bucurie si rabdare
- Receptivitate in ambele sensuri ale relatiei, incredere de a avea grija de copii, inspiratie pentru relatia parinte-copil
- Curiozitatea, deschiderea, echilibrul emotional, pregatirea profesionala, isi urmeaza vocatia nu o profesie, se exprima dezinvolt si promoveaza acest fel deschis, natural, cerebral si onest de comunicare. Intrebarile deschise cu care au sapat si dezgropat prejudecati. Te poti juca si dansa la orice varsta indiferent de greutatea corporala, daca esti femeie sau barbat, tanar sau mai putin tanar. Mobilitatea redusa nu este un handicap.
- O mai buna intelegere a felului in care gandeste copilul nostru si a felului in care se raporteaza ea la cei din jur si la ea insasi.
- Importanta autonomiei copilului, stabilirea unor reguli clare si respectarea acestora si modul de comunicare a regulilor catre copil
- Limite, furie, agresiviate, rutina, conectare, perspectiva copilului, creierul integrat, frica, meditatie, alimentatie sanatoasa, implicarea copiilor in planificarea obiectivelor – toate acestea, probabil ca multe imi scapa acum, au fost discutate. Am observat multe articole care apar si pe site si gasesc ca este foarte eficient pentru ca se poate reveni de cate ori este nevoie.
- Existența unor probleme similare și în celelalte familii.