Noi iti oferim sprijin daca ai orice intrebari pe fiscalitatea deducerii sumelor deductibile din impozitul pe profit.
Am pregatit o prezentare prietenoasa cu exemple de calcul: Implicare Sociala pentru Firme- „Tot ce ai vrut sa stii la modul realist
despre implicarea sociala”
(chiar daca nu ai un om Angajat pe CSR sau o politica) realizata de echipa noastra in termeni facili unde sunt toate detaliile legate de deductibilitatea din impozitul pe profit trimestrial datorat care se poate realiza pana pe 26.03, 25.06 si apoi 25.09, respectiv 25.12.

Ce dorim sa realizam

 • Avem un proiect mai mic de „Casa a Educatiei Libere”. De ce aceasta cladire? Spatiul acestei constructii va fi 100% folosit pentru a face o diferenta in domeniul educatiei in Romania. Avem nevoie de un spatiu educational verde centrat pe nevoile copiilor, care sa ofere beneficiile corecte pentru copii si sa faca posibile programele si proiectele pe care le avem in derulare sau urmeaza sa fie lansate pentru copii supradotati si pentru toti copii din invatamantul romanesc. Din 2010 functionam in spatii inchiriate, 4 ani intr-o scoala de stat, 5 ani intr- un apartament. Cladirea multifunctionala va permite marirea de pana la 400% a beneficiarilor organizatiei dintre copii supradotati si dezvoltarea unui program pentru sustinerea tuturor copiilor din invatamantul romanesc. Cladirea va fi prototip al activitatii si vocatiei sociale a viitorului Campus Verde Palade, primul EDUCity din Bucuresti, locul unde tata si mama merg cu copilul pentru a invata printr-o educatie alternativa, experentiala, si inclusiva.
 • Avem un proiect mare de Campus Verde Palade, primul EDUCity in Bucuresti accesibil oricarui copil, 2 Clickuri propus de asociatie din 2015 si lansat social De ce? Campusul este conceput pentru locuitorii sai si pentru locuitori din intreaga tara si din lume, un best practice si un model unic mondial de campus pentru educatie inclusiva si alternativa, care permite accesul tuturor copiilor, in zona centrala cu atractii iar in zona „salba” – in jurul zonei centrale-, se vor afla centre si scoli specializate pentru educatia copiilor cu nevoi speciale. Daca iti place acest concept, ia in considerare o donatie si ajuta-ne sa facem visul realitate pentru copii. Realizarea acestui proiect costa mai mult daca nu este facut, asa ca te invitam sa donezi si sa ne sustii cu cateva minute din timpul tau si sa il oferi prietenilor. Daca vrei sa te implici personal pentru a face campusul, ar fi absolut fabulos!

Daca Compania ta vrea sa devina sponsor pentru Programul Academic specializat pentru copii supradotati apartinand Centrului Gifted Education, va oferim urmatoarele documente, si conditiile generale de sponsorizare.

Pentru o prezentare a activitatii noastre, CLICK AICI.

 • Va invitam sa descarcati un contract de sponsorizare in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul fiscal, republicata.
 • Sponsorizarile, potrivit legii, sunt deductibile oricand in urmatorii 7 ani. Deductibilitatea din impozitul pe profit trimestrial datorat  se poate realiza pana in 25.03, 25.06, 25.09 respectiv 25.12.
 • Sponsorizarea este deductibila, conform legii. Asociatia noastra CUI 30151382 figureaza cu nr INTERNT-179131905-2019 din 8.07.2019 in Registrul entitatilor/unitatilor de cult.
 • Important! Aspectele legale legate de deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare in cazul Firmelor, din Impozitul pe Profit
 • Important! Deductibilitatea din impozitul pe profit a cheltuielilor de sponsorizare si mecenat, in cazul persoanelor fizice ce obtin venituri din activitati independente. Art 48, alin (5) prevede deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare si mecenat efectuate conform legii, in limita a 5% din baza de calcul, in cazul venitului net calculat pe baza contabilitatii in partida simpla
 • Nota: Campusul Verde Palade, primul EDUCity, un proiect urias, costa de 10 ori mai putin decat deducerea cumulata a firmelor romanesti din impozitul anual pe un singur an fiscal.
 • Sponsorizarile în bani , obiecte si/sau produse, precum si cele în servicii vor fi indicate, în cele ce urmeaza folosind expresia SBOS.
 • Beneficii. Sponsorizatul confera sponsorului, în functie de valoarea sponsorizarii, calitatea de:
 1. finantator principal, pentru SBOS în valoare de peste 45000 lei
 2. sponsor pentru SBOS între 4500 si 45000 lei
 3. sustinator pentru SBOS între 100 si 4500 lei

Sponsorizatul confera sponsorului, în functie de niveul sponsorizarii urmatoarele:

Oferta

Finantator Principal

 

Sponsor

Sustinator

Mentionarea în presa audio-vizuala ce prezinta actiunea sponsorizata, folosind calitatea dobândita de sponsor, conform desfasuratorului ce urmeaza a se stabili în comun si de comun acord la semnarea acestui contract

*

  

Realizarea link exchange uri dintre paginile web ale Centrului si ale sponsorului

*

*

 

Prezenta în articolele ce mentioneaza actiunea sponsorizata, în presa nationala sau locala

*

*

 

Nominalizarea in Anuarul publicat in cadrul asociatiei (Anuarul Sponsorilor)

*

*

*

Nominalizarea sponsorului si a însemnelor sale pe Internet în cadrul paginii dedicate actiunii sponsorizate la adresa

http://giftededu.ro/scoala-de-excelenta/sponsori

 

*

  

Nominalizarea sponsorului si a însemnelor sale pe materialele care prezinta actiunea (afise, mapa, pliante, fluturasi etc.)

*