Lidl Romania sustine Centrul Gifted Education printr-o Campanie de strangere de fonduri
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Lidl Romania sustine Centrul Gifted Education printr-o Campanie de strangere de fonduri

In perioada 1 iulie- 30 septembrie 2018, clientii si angajatii Lidl Romania pot dona în magazinele din întreaga țară pentru a sustine Programul National al Centrului Gifted Education pentru copiii supradotati.

Doar 1 la mie din 200.000 de copii supradotati din Romania au beneficiat de o educatie pe masura IQ-ului lor.

Centrul Gifted Education le poate oferi programe specifice pentru ca ei sa isi atinga potentialul.

Fii eroul nostru! Schimba destinul unui copil supradotat!

 

Peste 15 de mituri afecteaza modul cum privim nevoile unui copil supradotat!

 

Unde gasesti urnele?

 

La casele de marcat, la iesirea din magazin, in toate magazinele Lidl, din intreaga tara.

De ce copiii supradotati?
Copiii supradotati pot fi locomotiva unei tari. Dr Klaus Urban ii numeste “bogatie nationala”.Fara sprijinul de care au nevoie, 97% se rateaza, se pierd. Fara o presiune constanta a mediului social, insa, cei 200.000 de copii supradotati ai tarii noastre nici nu vor sti vreodata ca sunt supradotati, si nici nu vor primi niciodata ceea ce ei au nevoie, prin lege. Legea 17/2007 nu se aplica de 11 ani!

  • Afla ce am reusit noi in 8 ani; am sustinut peste 220 de copii supradotati din Bucuresti si alte orase precum Brasov, Tulcea, Constanta,Ploiesti, Campina, etc; am acordat peste 279.000 EUR ca burse. Detalii: click aici.
  • Rezultate? Peste 2.500 de ore de educatie diferentiata cu copiii supradotati conform legii 17/2007 si conform legislatiei internationale.
  • Peste 5000 de copii si-au testat inteligenta printr-un test online screening gratuit oferit de noi pe platforma Minti Stralucite pentru a isi descoperi potentialul. In plus, am mers noi in scoli! Campania Nationala Minti Stralucite a ajuns anul acesta in peste 13 scoli din Bucuresti.
  • Rapoartele noastre de activitate le gasesti aici.


Fii eroul nostru! Schimba destinul unui copil supradotat!

Pe acesti copii nimeni nu si-i asuma!
Haideti sa privim realist: acesti copii nu sunt asumati de nimeni. Exista o lege care prevede dreptul la educatie diferentiata care nu se aplica de 11 ani; este o nedreptate atat de mare!
Ei nu cunosc in nici un mediu o abordare profesionala, bazata pe rezultatele unor cercetari (care arata ca lor le functioneaza creierul diferit si ca au mari vulnerabilitati sociale, emotionale si de integrare sociala ca adulti).
Unele dintre cele mai mari mituri sociale dintre cele peste 15 care exista, si pe care continuam sa le perpetuam, este ca “le au pe toate, sunt oricum niste norocosi” si ca “vor emigra, deci, de ce sa investim in ei??” 

Cum vom reusi sa spargem aceste mituri sociale venite din gandirea magica, daca nu acordam atentie si ne interesam de nevoilor diferite ale acestor copii? Cum vom reusi sa ne purtam normal, oferind un sprijin firesc, care tine de normalitate, pentru niste copii care au alte nevoi decat norma stabilita prin conventie sociala? Mai multe despre aceste lucruri poti citi aici.

Multumim Lidl Romania pentru investitia in normalitate, in bunatate si toleranta!


Sal Sol