Inspir BootCamp 27-31 August 2024
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

BootCamp personalizat pentru manifestarea potentialului pentru Tineri gifted 14-19 ani, 27-31 august 2024

PROGRAM COMPLET DE DEZVOLTARE PERSONALĂ ŞI PROFESIONALĂ pentru tineri. Un campus specializat (18 h) dedicat tinerilor supradotati facilitat de o echipa multidisciplinara cu o expertiza de 11 ani de lucru cu copii si tineri supradotati. Vor fi dezvoltate 6 arii GIFTED printr-un Grup de lucru Master-Gifted-Mind. Absolventii pot continua inscrierea in Progamul INSPIR.

Gifted Inspir BootCamp este singurul program personalizat din Romania care acopera nevoile tinerilor gifted:

 • Growth – Descoperirea si cresterea resurselor personale
 • Inspire – Inspiratie din relatia cu ceilalti
 • Focus – Focus pe obiective, structura si flexibilitate mentala
 • Time – Managementul timpului
 • Embodiment – Dobandirea unei relatii armonioase cu propriul corp
 • Development – Dezvoltarea creativitatii si inovatiei

Grup de lucru Master-Gifted-Mind – Conceptul de mastermind a fost inventat de Napoleon Hill în 1925 și dezvoltat în cartea sa „De la idee la bani”, în 1937. Acest concept afirmă următorul adevăr: suma a două minți care gândesc împreună pe același subiect e mai mare decât părțile individuale. Cele două minți împreună formează o minte superioară. Conceptul este folosit și astăzi în diferite domenii: politică, știință, cercetare, economie, întocmai pentru generarea de idei și de soluții superioare. Grupul de Master-Gifted-Mind ii va pune laolaltă pe tineri dornici să se dezvolte și să ofere într-un schimb constructiv de experiențe, idei și bune practici cu alții ca ei.

 • Participantii pot accesa oricand Pachetul de Evaluare a resurselor vocaționale (550 lei / recomandarea noastra este dupa Bootcamp) cu o reducere de 20% (440 lei) si care cuprinde- Identificarea intereselor si a resurselor interne aferente pentru gasirea vocatiei – 3 h (va include descoperire interese /vocatie prin diverse instrumente si include Testul JVIS – Jackson Vocational Interest Survey)
 • Gifted Inspir BootCamp înseamnă 5 zile extrem de intense si focusate in care lucram cot la cot ca sa formam legaturi importante, unde ne dam voie sa experimentam prin procese si obiective specifice pentru a pune baza temelor si obiectivelor de lucru pentru Progamul Inspir
 • Gifted Inspir BootCamp este un antrenament individual pentru trup, minte si suflet intr-un context de grup. Tanarul intra cu propriile întrebări și probleme și va ieși cu propriile rezultate cu aplicabilitate practica si imediata.

Cine poate aplica?

Tineri supradotati 14-19 ani. Minim 7, maxim 13 locuri.

Inscriere cu rezervare loc si costuri

 • 13 locuri.
 • Locurile se ocupa in ordinea inscrierii. 
 • Cele 13 locuri au data limita de inscriere miercuri, ora 16, 15.06.2024
 • Inscrierile pana in 20 mai beneficiaza de 10% reducere.
 • Cost Gifted Inspir Bootcamp: 3900 lei (sau 3510 lei cu reducere 10% pana in 15 mai).

Cost Gifted Inspir BootCamp

 • Se achita suma de 3900 lei direct in contul bancar prin sponsorizare (contract): ASOCIATIA CENTRUL GIFTED EDUCATION, cu sediul in în Bucureşti, Str Aleea Dealul Macinului 4, bl D40, ap 25, sector 6, Romania, inregistrata in Registrul Fundatiilor si Asociatiilor cu numarul #59/24.04.2012 Cod Fiscal: 30151382, Cont in lei RO71 BACX 0000 0008 0559 5000, deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank sucursala Drumul Taberei.
 • Dupa plata, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile locatiei si confirmarea locului dvs.
 • Achita 3510 lei cu reducere 10% pana in20 mai pentru 1 tanar. Cuprinde: camp, cazare si masa pentru 1 persoana.
 • Achita 3900 lei pentru 1 tanar. Cuprinde: camp, cazare si masa pentru 1 persoana.

Cum aplici?

Pentru a participa in BootCamp este nevoie sa te afli in baza noastra de date, cu un test de IQ – WISC IV sau Matrici Progresive Raven Standard Plus (MPRSP) sau un test de IQ validabil (validarea se poate realiza contra cost- 170 lei). Mai poti si sa parcurgi un test de IQ (WISC IV) sau MPRSP oricand pana in data limita de inscrieri (15 iunie 2024, ora 16).

Unde si cand?

Zona Polovragi, 27-31 august 2024. Toate detaliile sunt oferite celor inscrisi.

Echipa

Echipa cu care veti lucra este aici.

Cum te inscrii?

Pentru a participa in Gifted Inspir BootCamp este necesar sa completezi un formular (veti primi un raspuns in maxim 24 h). Doar dupa confirmarea testului in baza noastra de date sau dupa caz, dupa validarea testului de IQ, veti putea sa achitati inscrierea. In acest caz veti primi toate detaliile pe email.

Ce contine?

Suntem o organizatie specializata in metoda de invatare experentiala, ca mod de invatare extrem de accesibil in care tinerii sunt centrul procesului de invatare. Gifted Inspir BootCamp este o alternativa de program specializat personalizat pentru manifestarea potențialului pentru tineri gifted. Centrul activitatii noastre va fi lucrul pe cele 6 domenii specifice dezvoltarii integrate a unui tanar supradotat: Imagine de sine, Comunicare, Creativitate și inovație, Dezvoltare corporală, Ownership, Structură și flexibilitate mentală.

Cei care parcurg bootcampul pot continua Programul Inspir.

Atentionare

 • Luand in calcul ca echipa si-a propus sa construiasca un BootCamp in care sunt aplicate metode utilizate specific pentru a construi aderenta si rezilienta la grup, si cunoscand ca pot aparea situatii uneori dificile, generate de un BootCamp dens ca structura si de lucru intensiv pe emotii si relatii, echipa noastra isi rezerva dreptul de a lucra doar cu tinerii selectionati, si de a renunta oricand la colaborare, returnand sumele doar partial. Sumele care reprezinta cazarea si masa nu sunt returnate indiferent pentru ce motiv parasiti camp-ul.
 • La finalul celor 5 zile (joi seara sosire – luni dimineata plecare) cei care parcurg BootCampul ca baza de pornire, vor putea primi din partea echipei de facilitatori unda verde de inscriere in Programul Anual Inspir. Pentru Programul Inspir inscrierea este finalizata doar dupa parcurgerea interviului de intrare in program al parintilor, etapa care va avea loc in Bucuresti, la sediul nostru din Berzei 22, la o data convenita de comun acord.

Sal Sol