Tanar preocupat de gasirea vocatiei? Descopera noul Pachet de descoperire a vocatiei
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Prea multe griji legate de viitor? Fa viitorul mai predictibil!

Alege Pachetul de Descoperire a Vocatiei*

*Pentru tineri peste 14 ani

Isi petrece mult timp visand? Nu stie ce o sa faca mai departe? Prea multe alegeri posibile?

Suntem alaturi de tine pentru identificarea intereselor si a resurselor interne aferente pentru gasirea vocatiei.

Pachet construit, aplicat, si realizat cu psihlogi clinicieni avizati.

Alegerea vocatiei este una din principalele preocupari care apar la varsta adolescentei. Identificarea resurselor interne si a intereselor vocaționale reprezintă punctele de plecare în evaluarea privind orientarea în carieră si ulterior in alegerea vocatiei. Identificarea intereselor vocationale, dezvoltarea aptitudinilor si apoi maparea acestora cu oportunitatile prezente si mai ales, a celor viitoare cerute de piata muncii, duc la clarificarea unei directii in ceea ce priveste vocatia.
Prin acest pachet oferim identificarea propriilor resurse si interese in ceea ce priveste vocatia si ancorarea acestora in realitate.

Descopera pachetul vocational

In urma parcurgerii acestui pachet vocational, tinerii pot alege un program mult mai aprofundat prin programul INSPIR. Alege bootcampul personalizat pentru manifestarea potentialului, pachetul si apoi INSPIR. E varianta optima pentru a te intalni cu tineri ca tine, cu preocupari asemanatoare. Vei putea sa procesezi alegerile pe care le ai de facut intr-un mod gradual, care sa-ti permita dezvoltarea pe obiective alese de tine, in timp real, si in mod asumat.
Romania este reprezentata ca European Talent Point prin Centrul Gifted Education, organizație care are un domeniu de aplicare la nivel european de acțiune în domeniul gifted education, membru ECHA.


Sal Sol