Invitatie Hackathon. Genereaza idei pentru 2 proiecte mari in educatia alternativa
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Invitatie Hackathon.

Hackathon pentru Leonardo Gifted School si Campusul Palade
Genereaza idei pentru 2 proiecte mari

 

Scoala Verde Leonardo Gifted School. Randare InteriorTe invitam la un “Hackathon” al ideilor, in care poti veni cu imaginatia si solutiile tale la ceea ce va fi in viitorul apropiat Scoala Leonardo – o scoala alternativa de zi cu zi dedicata copiilor supradotati (Gifted) si Campusul Verde Palade, un campus experential pentru educatie alternativa si incluziva conceput de echipa noastra pentru ca adulti si copiii sa continue sa invete prin joc, sa experiementeze, sa dezvolte relatii, sa creeze si sa inoveze pe tot parcursul vietii. Campusul este conceput sa fie prima Atractie Educationala si Culturala a Orasului Bucuresti pentru locuitorii sai si pentru locuitori din intreaga tara si din lume, un best practice si un model unic mondial de campus pentru educatia inclusiva, care permite accesul tuturor copiilor, in zona centrala cu atractii iar in zona “salba” se vor afla centre si scoli specializate pentru educatia copiilor cu nevoi speciale.
Vino sa afli cum am conceput si cum poti sa-ti aduci ideile la un Hackathon pentru viitor in educatia alternativa!

Poti face o diferenta consistenta in timp, iar invitatia iti da ocazia implicarii tale in educatia viitorului acestei tari.

Zile de Hackathon:

2017 / Atentie. Incepand cu 2017, pot participa la Hackathon si tineri peste 13 ani

Vineri 13.01 ora 19 – durata: 2.5 h

Vineri 17.02 ora 19 – durata: 2.5 h

Vineri 10.03 ora 19 – durata: 2.5 h. La acest Hackathon vom lucra cu tehnici de improvizatie cu Radu Ciobănaşu, de la Improvisneyland. Radu este Actor, directorul proiectului „Giumbusluc Party” – Evenimente pentru copii și inițiatorul primei tabere de improvizație din România – ImproVacanța. Mai multe: click

Vineri 28.04 ora 19 – durata: 2.5 h

Vineri 12.05 ora 19 – durata: 2.5 h

Vineri 19.05 ora 19 – durata: 2.5 h

2016

Vineri 25.11 ora 19 – durata: 2.5 h
Vineri 9.12 ora 19 – durata: 2.5 h

Locatia:
Centrul Gifted Education, Str Berzei 22 sector 1

Inscrieri

Intrare libera in limita a 20 de persoane.  Inscrieri aici: click.

Asociatia isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele prezente la eveniment.

Ce castigi:
Contribui la antreprenoriatul social. Afli despre cum se dezvolta educatia alternativa, ce inseamna ca valori cheie, cum iti poti aduce contributia. Intri in contact cu metode structurate de gandire creativa si generare idei. Intri in prima faza de nastere a unor proiecte inovatoare din care e posibil sa faci parte in functie de abilitatile tale cheie.
Alatura-te primului Think Tank in educatia alternativa pentru a crea cea mai inovativa scoala din lume, ca prim pas. Al doilea pas va fi Campusul Verde “George Emil Palade”.

Despre Leonardo Gifted School
Copilul tau e mereu cu cel putin un pas inaintea celorlalti? Copilul tau se plictiseste la scoala? Pune prea multe intrebari? Este extrem de curios si avid de cunostinte? Acest copil este potential supradotat si aceste comportamente reflecta nevoia lui de a invata mult mai repede decat ceilalti copii si de a studia intr-o altfel de scoala. Leonardo Gifted School este prima scoala alternativa internationala dedicata specializat copiilor supradotati din Romania urmarind personalizat nevoile copiilor si sustinerea potentialului lor plecand de la perspectiva lor, cu o educatie individualizata. Scoala este lansata de Centrul Gifted Education, European Talent Point.
www.leonardoschool.ro


Sal Sol