Hackathon sau cum sa faci ceva practic in comunitate
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Vrei sa se intample ceva in comunitate in 2020? Sustine-ne proiectul sa prinda radacini in constiinta comunitatii!

Centrul Gifted Education pentru copii supradotati te invita la Hackathon, vineri 10.04.2020, ora 18.30, durata: 3 h.

Inscrieri

Aici: click.

Probabil ca vrei sa faci ceva concret, practic. Utilizand tehnici de improvizatie si metode Edward De Bono alaturi de echipa Centrului Gifted Education vei descoperi ca tot ceea “iti poate mintea” poate deveni suport pentru o gandire disruptiva care ne poate ajuta pe noi sa ne atingem telul mult visat.
Noi avem un proiect care implica comunitatea, pentru realizarea unui nou sediu spatios, multimodular si verde cu beneficii pentru copiii supradotati, si de o Casa a Educatiei Libere accesibila tuturor copiilor (prezentarea temei de contructie realizata de arhitect Corina Iliescu aici; ii multumim).
Lucram impreuna intr-un Think Tank in educatia alternativa pentru a crea cel mai inovativ spatiu de invatare in educatia alternativa?
Haide! Nu e nevoie sa te pregatesti cu ceva inainte, vino cu imaginatia ta si lasa-te condus de tehnicile pe care ti le propunem! Vei vedea ca impreuna generam idei care pot construi proiecte in comunitate!


Ce castigi:

Contribui la antreprenoriatul social. Afli despre cum se dezvolta educatia alternativa, ce inseamna ca valori cheie, cum iti poti aduce contributia. Intri in contact cu metode structurate de gandire creativa si generare idei. Intri in prima faza de nastere a unor proiecte inovatoare din care e posibil sa faci parte daca aici este pasiunea ta si abilitatile tale pot sa-si ia zborul.


Sal Sol