Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Avem placerea sa impartasim vestea frumoasa ca Adelina Petre este castigatoarea Business Days Junior Edition in urma discursului sau “Concentrare”.

Unul dintre organizatori i-a spus Adelinei :

Ai un farmec care ne lasă cu greu să clipim. Te joci pe scenă, iar restul e doar plăcere și dantele de idei

Diana Petre a obtinut locul 4, in urma unei prestatii exceptionale, in care s-a intrecut pe sine, cu discursul sau “Cine sunt copiii supradotati”. Sala a aplaudat in picioare la finalul discursului sau, lucru care nu s-a mai intamplat la nici unul dintre ceilalti finalisti.

Discursurile sunt disponibile pentru vizionare aici.

Si fotografiile lor:

Centrul Gifted Education felicita cele doua castigatoare ale bursei oferite de Centrul Gifted Education in 2015, in parteneriat cu Speakers Club Junior, parintii lor care au fost alaturi de ele in procesul dificil al acestei competitii, cat si trainerul Mihaela Mathe pentru orele de munca intensa si inspirata alaturi de bursiere.

Va multumim si dvs. pentru tot sprijinul si incurajarile oferite ca spectatori, si pentru ca ati trait alaturi de noi fenomenul acestui concurs.

Diana si Adelina ne asigura ca vor continua sa sustina cauza copiilor supradotati pe orice alta scena vor fi invitate sa evolueze.

Va sugeram pe aceasta cale, in companiile proprii, sa le oferiti platforma, spatiul si publicul necesar unui moment de inspiratie realizat de copii, si o investitie in imaginatia lor.

Asadar, oferiti-le spatiul pentru batalia ideilor, caci vor castiga intotdeauna copiii: isi vor dezvolta abilitatile sustinand o cauza nobila, si isi vor exprima parerea fiind respectati pentru cine sunt ei, creand toti o lume mai buna si mai prietenoasa cu copiii si ideile lor!

Despre noi

Centrul Gifted Education este o asociaţie nonprofit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiiilor cu abilităţi înalte (supradotaţi). Afliliata international, cu un program care se deruleaza la standarde internationale din 2010, pe parcursul a 6 ani, am acumulat un numar de peste 24 diferentiatori in educatie; peste 1500 de ore de lucru direct cu copiii supradotati cu varste intre 3 si 14 ani, peste 1500 de copii testati la standarde internationale si peste 150 de copii au frecventat programul academic al asociatiei. Asociatia cunoaste 100% satisfactie in randul copiilor supradotatiin Programul Academic de educatie specializat, si incepand cu 2016 a lansat la solicitarile repetate ale parintilor, Leonardo Gifted School, o scoala primara internationala, unica in lume, dedicata exclusiv copiilor supradotati (3-11+ ani).  Centrul Gifted Education este Partener al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei şi PsihologieMembri ECHAEuropean Council for High Ability, şi WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; AERO- Alternative Education and Resource Organizationreprezentant exclusiv al Big Picture Learning Design (USA) in Romania. Internaţional, suntem susţinuţi de Simon Fraser University – Faculty of Education, şi University of Connecticut- Neag School of Education. Audit: Proiectul este auditat şi recomandat de două Universităţi Internaţionale, CEU Business School şi Johns Hopkins Carey School of Business si recomandat de specialisti internationali si nationali precum si de numerosi ambasadori. Din 2016 am devenit European Talent Point, membri ai retelei europene European Talent Network, ca recunoastere a activitatii noastre la standarde internationale.   Campus-Verde-PaladeProiectul nostru de viitor este realizarea prin crowdfunding a Campusului Verde George Emil Palade pentru copii si adulti, prima Atractie Educationala si Culturala a Orasului Bucuresti pentru locuitorii sai, pentru locuitori din intreaga tara si din lume, campus care va include la standarde verzi mondiale, scoala Leonardo Gifted School. WebSite-urile noastre: www.giftededu.rowww.mintistralucite.ro www.leonardoschool.ro  


Sal Sol