Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Aplica pentru Learning Facilitator sau Voluntar Asistent de Training la Centrul Gifted Education

Arata-ti iubirea si talentul alaturi de copiii supradotati

 

Cerinte

 • Oameni tineri, talentati si incantati de ceea ce fac
 • Dorinta de a descoperi, de a se descoperi pe sine si pe ceilalti
 • Curiozitate sanatoasa, sa poata sa faca conexiuni intre knowledge-ul lui si alte competente care nu sunt invecinate; sa vada punctele comune, intre fenomene, procese, si intre discipline
 • Buni teamplayeri
 • Sa genereze o experienta in relatie cu copiii gifted, in sensul de a genera cunoastere
 • Sa stie sa fie provocatori

In plus, pentru pozitia de Learning Facilitator:

 • Foarte buna capacitate de a relationa in echipa cat si autonom si de a crea o relatie afectiva calda si pozitiva
 • Expertiza intr-un domeniu relevant + sa fie ultrapasionat de acel domeniu in prezent
 • Adaptabilitate si flexibilitate in gandire; orientare spre solutii; gandire creativa si gandire critica
 • Challenger extrem de interesat de auto-dezvoltare si cu capacitatea de a invata si de a se adapta emotional si cognitiv la un mediu intens pe toate planurile
 • Fermitate
 • Capacitate empatica si de a relationa cu copiii
 • Studii in strainatate (ideal); programe de formare externa; programe de educatie alternativa

 

Capacitati si interese

 • Placerea de a impartasi
 • Formarea continua
 • Etica muncii
 • Aventura cunoasterii
 • Dezvoltare personala continua
 • Capacitate de a recunoaste si promova talentul si abilitatile

Beneficii Oferite

Un mediu de lucru unic in Romania specializat in educatie diferentiata, plin de energie, de caldura si respect; lucru intr-o echipa tanara, vesela si primitoare; oportunitati de dezvoltare personala si profesionala; seriozitate, profesionalism.

 

Cum aplici

Va invitam sa trimiteti pe adresa inovatie@giftededu.ro CV-ul dumneavoastra insotit de o scrisoare de motivatie (click aici pentru template) pana la data de 15.08.2016. Detalii despre pozitii: Click aici

Ce se intampla dupa?

In perioada 15-20 august vor fi invitate doar persoanele selectate la un interviu experential de grup. Persoanele selectionate ulterior vor parcurge in perioada 20 aug – 30 aug un program de supravietuire dinamica – outdoor experential, self-exploring, , si o perioada de formare in perioada 1-15 septembrie, in Bucuresti. Formarea continua anuala are loc in week-end sau seara (dupa 18).

Pozitii

Pozitiile din echipa sunt: 8 asistenti de training (voluntari) si 6 Learning Facilitator (colaboratori).

Ierarhie:

Ierarhic se subordoneaza  Relationship Coordinator.  Colaboreaza in mod direct cu oricine din Departamentul Traineri, cu coach-ul si cu Project Managerului

Materiale de studiu:

Detalii despre pozitii

Locatia

Str. Berzei 22, Sector 1, Bucuresti. Harta aici.

Despre noi

Centrul Gifted Education este o asociaţie nonprofit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiiilor cu abilităţi înalte (supradotaţi). Afliliata international, cu un program care se deruleaza la standarde internationale din 2010, pe parcursul a 6 ani, am acumulat un numar de peste 24 diferentiatori in educatie; peste 1500 de ore de lucru direct cu copiii supradotati cu varste intre 3 si 14 ani, peste 1500 de copii testati la standarde internationale si peste 150 de copii au frecventat programul academic al asociatiei. Asociatia cunoaste 100% satisfactie in randul copiilor supradotatiin Programul Academic de educatie specializat, si incepand cu 2016 a lansat la solicitarile repetate ale parintilor, Leonardo Gifted School, o scoala primara internationala, unica in lume, dedicata exclusiv copiilor supradotati (3-11+ ani).

 

Centrul Gifted Education este Partener al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei şi PsihologieMembri ECHAEuropean Council for High Ability, şi WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; AERO- Alternative Education and Resource Organizationreprezentant exclusiv al Big Picture Learning Design (USA) in Romania. Internaţional, suntem susţinuţi de Simon Fraser University – Faculty of Education, şi University of Connecticut- Neag School of Education. Audit: Proiectul este auditat şi recomandat de două Universităţi Internaţionale, CEU Business School şi Johns Hopkins Carey School of Business si recomandat de specialisti internationali si nationali precum si de numerosi ambasadori. Din 2016 am devenit European Talent Point, membri ai retelei europene European Talent Network, ca recunoastere a activitatii noastre la standarde internationale.

 

Campus-Verde-PaladeProiectul nostru de viitor este realizarea prin crowdfunding a Campusului Verde George Emil Palade pentru copii si adulti, prima Atractie Educationala si Culturala a Orasului Bucuresti pentru locuitorii sai, pentru locuitori din intreaga tara si din lume, campus care va include la standarde verzi mondiale, scoala Leonardo Gifted School.

WebSite-urile noastre:

www.giftededu.ro

www.mintistralucite.ro

www.leonardoschool.ro

Scopul educatiei la Centrul Gifted Education

 • Dezvoltarea unui copil la CGE este privita ca un intreg unde achizitia lui pe plan cognitiv (dezvoltarea gandirii de ordin superior) este strans legata de achizitia pe plan emotional si social. Ca aspect central si unic este ca educatia se realizeaza prin joc, experential, prin autodescoperire si pleaca de la perspectiva lor, a copiilor. Este o educatie diferentiata si personalizata nevoilor copiilor supradotati fiind o educatie holistica dezvoltata de o echipa de specialisti competenti care urmaresc dezvoltarea de aptitudini, competente, valori si abilitati pentru toata viata cu impact asupra dezvoltarii unui viitor adult cu succes in plan social si profesional.
 • Eforturile noastre sustin fiecare copil pentru a isi cunoaste potentialul, pentru a se accepta ca individ prin dezvoltarea de capacităţi, comportamente şi atitudini, mult mai mult decât achiziţionarea de cunoştinţe.
 • Interesul este sa se stimuleze prin actul educational maximizarea darurilor si pe de alta parte, sa asigure starea generala de bine a copilului.
 • Promovam un mediu sigur, sanatos, prietenos, inovativ, si creativ pentru toti copiii si adultii. Toti membrii echipei, de la coach pana la asistentii voluntati promovam si sustinem o politica de colaborare si relatii care creeaza un mediu cald si pozitiv pentru toti, si care ne incurajeaza si ne intaresc comportamentele pozitive.
 • Sustinem auto-disciplina, respectul de sine , autonomia individului. Autoritatea se bazeaza pe competente si nu se bazeaza pe competitie.

 


Sal Sol