Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Dragii nostri,
Va invitam cu bucurie sa luati parte, cu mic – cu mare, la seria de workshop-uri WowKids pentru dezvoltarea inteligentelor multiple si aprofundarea relatiei parinte-copil. Seria WowKids, o versiune imbunatatita a programului Dialoguri cu mentori, include 12 workshop-uri din domenii variate, inedite si foarte interesante, fiind sustinute de mentori talentati si inimosi.

De ce sa participati?

Parintii sunt adeseori prea solicitati de indatoririle vietii de zi cu zi, iar copiii resimt lipsa comunicarii cu ei. WowKids este o oportunitate pentru ca parintii si copiii sa petreaca impreuna timp de calitate si sa-si aprofundeze legatura sufleteasca, in timp ce invata si se joaca impreuna.

  • Va veti dezvolta abilitati noi, utile, frumoase.
  • Veti intalni persoane cu aceleasi preocupari si pasiuni, deci va puteti face noi prieteni.
  • La fiecare intalnire, va asista un psiholog care va va oferi un feed-back constructiv.
  • Veti primi ca amintire fotografii digitale profesionale din timpul fiecarui workshop.

Cand si unde?

Workshop-urile se desfasoara in fiecare miercuri, incepand cu data de 12.12.2012 (exceptand perioada vacantei de iarna), intre orele 17:45 – 19:45, la Scoala Generala nr. 155, din Str. Pascani nr 6, sector 6, Bucuresti (zona Romancierilor, Drumul Taberei, in zona Policlinica Cetatea Histriei – vezi harta: click aici)

PREZENTAREA WORKSHOP-URILOR

string-art12.12.2012 – STRING DECO ART – workshop de string art ~ Mentor: Gabriela Cosma

Ce se poate face cu cateva ate colorate si cuie? Ei bine, puneti-va creativitatea la treaba, asezati cuiele in orice forma decorativa pe care v-o puteti imagina, apoi uniti-le cu multe fire viu colorate si gata copodopera! Puteti crea obiecte decorative unicat pentru bradul de Craciun, pentru a va inveseli permanent camerele, pentru a le oferi in dar celor dragi sau – de ce nu? – pentru a le vinde la targurile de obiecte hand-made! E placut, relaxant, va pune in valoare fantezia si indemanarea, iar la sfarsit – ce bucurie!

improvizatie19.12.2012 – SPONTANEIZATIE – workshop de improvizatie

~ Mentor: Bogdan Grigore

Improvizatia este o arta deosebita, complexa, orientata spre A FACE. Aduna cunostinte din cultura generala, din relatia noastra cu mediul, cu ceilalti si cu noi insine. Dar improvizatia inseamna de asemenea dezvoltarea spontaneitatii si a expresivitatii verbale si non-verbale, amplificarea abilitatilor creative si a increderii in sine. Jucati-va inteligent!

painting16.01.2013 – PENSULA FERMECATA – workshop de pictura ~ Mentor: Octavian Grigoras

Transpuneti-va ideile pline de culoare in lucrari de arta! Vopselele si pensulele vor fi uneltele care va vor servi dupa placul inimii voastre. Aflati despre armonia formelor si a culorilor, dar si alte secrete prin care puteti crea lucrari din ce in ce mai frumoase.

public-speaking23.01.2013 – VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE! – workshop de public speaking

~ Mentor: Paul Ardeleanu

Fie ca trebuie sa sustineti examene orale, sa prezentati un proiect profesional in fata unei comisii ori sa va argumentati punctul de vedere in fata prietenilor, trebuie sa puteti trece peste teama de a vorbi in public. Dezvoltati-va controlul asupra emotiilor si invatati sa fiti convingatori printr-un discurs clar, bine structurat si puternic! Veti capta intreaga atentie a auditoriului si veti fi aplaudati.

creaticlare30.01.2013 – CREATICLARE – workshop de reciclare creativa ~ Mentor: Madalina Gogorita

Stiati ca obiectele pe care tocmai le-ati pregatit sa le aruncati pot fi transformate in alte obiecte utile si/sau decorative? Recicland in mod creativ hartie, metal, sticla si textile, va exprimati iubirea fata de mediul natural. Totodata, economisiti bani si va utilizati eficient resursele de creativitate si indemanare. Motivant, nu-i asa?

percutie06.02.2013 – TAM-TAM-TARA-TATAM – workshop de percutie ~ Mentor: Fabian Sanchez (Columbia)

Ziua si noaptea, succesiunea anotimpurilor, dispunerea petalelor unei flori, bataile inimii – sunt doar cateva exemple care demonstreaza ca viata Universului se desfasoara, precum pasii unui dans, in ritmuri fascinante… Lasati energia sa curga liber prin corpul vostru, explorand ritmul muzicii fiintei voastre interioare.

expresii-de-lut13.02.2013 – EMOTII DIN LUT – workshop de modelaj in lut ~ Mentor: Madalina Gogorita

Lutul este un material care aparent nu seamana deloc cu o oglinda. Si totusi, cand mainile unui om il ating, el poate reflecta in forme tridimensionale emotii si sentimente. Nevazutul capata un chip. Interiorul devine exterior. Finalitatea? Autocunoasterea prin arta!

bju20.02.2013 – SELF-ACCESORIZED – workshop de confectionare a accesoriilor ~ Mentor: Raluca Harpau

Fiecare dintre voi a gasit, macar o data, la mare sau la munte, o piatra, o scoica, un betisor, pe care v-ati fi dorit sa le pastrati aproape de voi, dar nu ati stiut cum sa faceti. Si nici n-ati dat fuga la bijutier sa monteze obiectul. Acum aveti ocazia sa deprindeti o tehnica simpla, prin care puteti confectiona accesorii sic!

Space journey27.02.2013 – ASCENSORUL LAUNTRIC – workshop de spiritualitate ~ Mentor: Lucia Avasan

Ce inseamna bine si rau? Dar frumos si urat? Sau corect si gresit? Ce principii de viata va pot ajuta sa va simtiti in armonie cu voi insiva si cu ceilalti? Exista o reteta pentru succes? Iata intrebari esentiale pentru care puteti gasi acum raspunsuri.

happy06.03.2013 – SUNT FERICIT! – workshop de vindecare emotionala ~ Mentor: Liliana Hadji

Primavara inmuguresc florile si … sufletele! Se intampla uneori sa ne simtim raniti de cuvintele si gesturile celorlalti, dezamagiti de propriile esecuri sau coplesiti de evenimente. Dar pentru toate exista vindecare. Veniti sa invatati: cum sa va intelegeti nevoile emotionale, sa va identificati emotiile si sa le dati sensul adecvat, sa aveti mai multa putere asupra reactiilor voastre emotionale, sa va intelegeti semenii si sa va infrumusetati trairile interioare.

jonglerie13.03.2013 – VAJJJ-HATZ! – workshop de jonglerie ~ Mentor: Fabian Sanchez (Columbia)

Echilibrarea emisferelor cerebrale, amplificarea atentiei, imbunatatirea coordonarii corpului, cresterea vitezei de reactie si a tonusului psihic – toate acestea pot fi dobandite simultan prin jonglerie. Este mai simplu decat pare!

gandire-pozitiva

20.03.2013 – PLUS (+) ON MY MIND – workshop de gandire pozitiva ~ Mentor: Florin Ghinda

Inteleptii spun, pe buna dreptate: “Ceea ce gandesti in mod predominant, aceea vei deveni”. Avem, deci, un motiv cat se poate de intemeiat pentru a ne observa gandurile care ne trec mereu prin minte si a le inlocui pe cele intunecate cu unele pline de lumina.
Daca doriti sa va inveseliti, amintiti-va o intamplare vesela si starea vi se va schimba imediat in bine. Aveti dorinte frumoase neimplinite? Imaginati-va ca deja s-au realizat si veti vedea cum, la un moment dat, se vor transforma in realitate. Lucrurile pozitive li se intampla doar oamenilor pozitivi!

Care sunt conditiile de participare?

Alaturi de dezvoltarea inteligentelor multiple, un alt obiectiv al seriei WowKids este imbunatatirea relatiei parinte-copil. Prin urmare, va invitam sa veniti in formula 1 parinte + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 8 si 15 ani. In cazul in care nu se vor inscrie minimum 12 participanti (6 parinti + 6 copii), workshop-urile vor fi amanate si veti fi instiintati in timp util.

Care sunt costurile de participare si cum se achita?

Costurile de partcipare pentru fiecare cuplu parinte-copil sunt de 60 RON/ sedinta, adica un total de 720 RON pentru participarea la intreaga serie WowKids.
Suma de 720 RON se achita in doua rate, astfel:
• Rata I: 200 RON, pana pe 11.12.2012 inclusiv;
• Rata II: 520 RON pana pe 15 februarie 2013 inclusiv.

Asociatia Centrul Gifted Education este inregistrata in Registrul Fundatiilor si Asociatiilor cu numarul #59/24.04.2012,

Cod Fiscal: 30151382.
Cont IBAN in lei: RO71 BACX 0000 0008 0559 5000 deschis la Banca Unicredit, sucursala Drumul Taberei.

Cum va inscrieti?

Pentru detalii plata si penru a confirma inscrierea, va rugam sa trimiteti un email catre gabriela {arond} giftededu.org, pana la data de 11.12.2012 inclusiv.

Aveti nevoie de mai multe detalii?
Pentru orice alte informatii cu privire la desfasurarea seriei WowKids, va sta la dispozitie coordonatorul acesteia, Gabriela Alba – tel: 0724 56 56 44, e-mail: gabriela {arond} giftededu.ro

VA ASTEPTAM CU DRAG!


Sal Sol