Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

2Dragi parinti,

Ne face placere sa va anuntam ca in septembrie 2016 vom incepe primul an scolar la Leonardo Gifted School, singura scoala britanica din lume dedicata exclusiv copiilor supradotati. Credentialele noastre sunt atasate – in urmatorii 3 ani vom avea inspectia statului britanic prin COBIS pentru a deveni scoala britanica acreditata.

Fiind o scoala unica, specializata pentru copiii supradotati, focusul scolii va fi formarea unei comunitati de parinti puternice.

Info Sistem Britanic

Pentru mai multe informatii despre sistemul britanic de scoli pentru gifted (sau mai bine zis lipsa lui) click aici; politica UK prin Ofsted – ultimul document reprezentantiv “The most able students”; articol BBC despre Gifted click aici; despre Potential Plus UK ca ong britanic care se ocupa de copiii supradotati.

Despre

Despre filozofia scolii Leonardo Gifted School puteti citi aici, despre curricula aici, despre profesori aici, cum invatam si cum predam aici si aici; costurile aici. Este o scoala revolutionara prin diferentiatorii sai si centrarea pe fericirea copiilor si sustinerea copiilor in dezvoltare cu planuri de dezvoltare diferentiata.

Noutati: Am devenit membri AERO in 2015, asociatia internationala Alternative Education Resource Organization – reprezentand cumulat efortul de a oficializa prin afiliere idealul de a realiza o scoala revolutionara ca alternativa educationala dedicata copiilor supradotati romani si din intreaga lume – Leonardo Gifted School; am castigat Google Adwords Grant; anul acesta am devenit membri ai Big Picture Coalition of Schools. Am reinnoit in 2016 parteneriatul cu Unibuc Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei pentru cercetare cu masterdanzi si doctoranzi si internshipuri cu studenti, etc.

Inscrierile

Dorim sa deschidem scoala cu 3 grupe (3-5 ani+; 6-8 ani+; 9-11 ani+).

Va invitam sa va exprimati intentia de inscriere in fisierul click aici.

Inscrierea la Leonardo Gifted School se poate face direct de catre toti copiii care au participat in Programul Academic anual sau au participat la selectiile noastre anuale (etapele 1-8) si au fost selectionati.

Ceilalti copii care au parcurs testarile WISC IV sau SON-R si primesc acest email pot participa in selectie pentru Leonardo Gifted School parcurgand restul etapelor 2-8, varful selectiei fiind reprezentat de evaluarea comportamentala.

Urmatoarele Evaluari comportamentale – etapele 6-7-8 sunt programate:

  •  11-12 iunie (detalii: click aici) + ultima runda eventual inceput de septembrie 2016 (neprogramata inca)

!Important

Inscrierea se va realiza prin plata unui avans pentru a va asigura locul.

|Workshop

Va invitam sa va exprimati intentia de inscriere in fisierul click aici participand la un workshop in datele:

  • 12.03 orele 18.15 – 20.00 in str Berzei 22. 
  • 26.03 orele 18.15 – 20.00 in str Berzei 22.
  • 7.05 orele 18.15 – 20.00 in str Berzei 22.

 Asociatia isi rezerva dreptul de a isi selectiona participantii la acest workshop. Participarea este confirmata de organizatori pe email.

Veti putea afla despre scoala, cum functionam, ce nevoi avem; veti putea pune intrebari.

Este o scoala care se naste in urma a 12 ani de munca de echipa si inseamna foarte mult efort, schimbare, inspiratie, calauzire, si pasiune.

Leonardo Gifted School va fi o unica in lume printr-o viziune care depaseste granitele Romaniei, o viziune specializata pentru nevoile copilului supradotat!

Va asteptam!


Sal Sol