Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Alexandru PredaWorkshop Awareness pentru parinti cu Alex Preda:

Solutii din inima. “Cunoaste-te pe tine insuti/insati”

Cand?

19.03 sambata Orele: 16-18.00 Locatia: Centrul Gifted Education, str Berzei 22 sector 1.

9.04 sambata Orele 18-20 Locatia: Centrul Gifted Education, str Berzei 22 sector 1.

Descriere workshop:

In momentul in care ne aducem atentia catre solutii intr-un mod automat cea care doreste sa preia controlul este mintea noastra.  Totusi, mai exista o parte din noi care poate ajuta: inima. Aceasta este perspectiva  acestei  intalniri. Desi rezolvarea de probleme se poate asocia foarte usor cu judecata, cu procesele mentale, cateva momente de liniste interioara pot atrage dupa sine simplificarea problemei.
In cadrul intalnirii vom vorbi intr-o atmosfera  de acceptare si prietenie.
De asemenea vom face si cateva exercitii de constientizare (awareness) pentru exemplificare.
Invitatia mea catre dumneavoastra vine din bucuria de a impartasi si din aceea de a inspira.
Sunteti bineveniti!

 

Inscrieri

Inscrierile se fac online: click aici

Ulterior,  veti primi pe email confirmarea.

carte-Alexandru-PredaCartea “Bine ai venit!”

Veti putea achizitiona si Cartea “Bine ai venit!”. Jurnalista Maria Timuc ( jurnalul.ro) a scris despre Alexandru Preda si despre cartea sa un articol. Acesta este linkul. Va incurajez sa cititi in intregime articolul.
Atunci când te joci cu un copil și îți ascunzi fața în palme, el crede că ai dispărut, apoi când mori crede din nou același lucru” (Alexandru Preda – Bine ai Venit – Ed. Bo Yang)
Jurnalista Maria Timuc: “Citind cartea am reflectat asupra unei teme interesante: mi-am dat seama că România nu i-a dat lumii mari inițiați, mari iluminați, ființe care să clatine de la rădăcini experiența interioară a ființei umane și să ajungă în lumea întreagă prin învățăturile lor.  Sigur că avem pe Eliade, avem pe Țuțea, avem pe Cioran, îl avem pe Noica, avem sfinți, dar nu despre acest gen de mari spirite vorbesc aici, ci despre mari inițiați, despre un Oho al nostru, despre un Yagananda, despre un David Hawkins, despre ființe care mută conștiința în clipa în care au apărut și, prin cunoașterea lor, venită direct din spirit, ridică nivelul de conștiință al lumii întregi. Zic astăzi că avem șanse, iată, mai există semne, mai sunt oameni tineri, de vârsta lui Alexandru Preda, care par să se îndrepte către…acest destin. Însuși Alexandru Preda pare să…calce spre o asemenea cale și cred, sper că nu mă înșel!”

Despre Alex Preda

Despre mine:
Sunt consilier pentru dezvoltare personala,  locuiesc in Bucuresti  si sunt licentiat in economie si psihologie.
Desi preocuparea mea pentru  latura spirituala (sufleteasca) a inceput  in copilarie, ea a luat amploare  incepand cu varsta de 37 de ani. Am studiat pe rand autori precum  Donald Walsch, Osho, J.D. Krishnamurti, Eckhart Tolle, Lao Tzu. De asemenea  am devenit practicant al meditatiei, al exercitiilor de prezenta descrise de catre Eckhart Tolle intr-un mod foarte simplu.
Incepand cu anul 2009 am sustinut  seminarii cu scopul de a a inspira oamenii sa acceseze linistea interioara.
In urma practicarii exercitiilor de prezenta  am fost inspirit sa scriu. Asa s-a nascut cartea “Bine ai venit!” la sfarsitul lui august in 2014.  Cadrul pe care il creez  in sedintele de consiliere este  unul de sprijin si acceptare.
Scopul este acela de a oferi suport  celor care sunt  in cautarea  solutiilor  necesare pentru  depasirea momentelor  dificile, celor ce se afla pe drumul  autocunoasterii  si au nevoie de ghidare  si celor ce doresc sa invete practicarea prezentei, a meditatiei, a relaxarii.
Descoperirea de sine aduce pacea, bucuria, armonia, atat la nivelele de suprafata cat si la cele profunde.


Sal Sol