Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Articol perluat de pe: Adevarul.ro

Cei trei chitarişti din Trio-ul Zamfirescu au concertat în Centrul Vechi al Bucureştiului pentru a-i sprijini pe copiii cu abilităţi înalte (supradotaţi) din cadrul organizaţiei non-profit Gifted Education.

Un spectacol de forţă, pasiune, muzică şi imagini. Trei fraţi, fiecare cu chitara lui, aşezaţi pe strada Lipscani adună zeci de oameni în jurul lor. Cântă la unison, fiecare cu ritmul lui sau toţi trei la aceeaşi chitară, iar spectatorii îi aplaudă entuziaşti. Emoţia transmisă direct, comunicarea din priviri între ei şi public este mai puternică decât ce se vedea la televizor când au participat la „Românii au talent”.
Publicul ţine ritmul melodiilor clasice de chitară, a celor moderne adaptate sau a propriilor creaţii. Georgeta, Stan şi Ionuţ studiază chitara din primii ai vieţii şi au câştigat toate concursurile la care au participat. Stiu cât este de important ca talentul să fie susţinut şi încurajat, de aceea şi ei acum susţin copiii talentaţi.
Mini-concertul lor din stradă a fost dedicat Centrului Gifted Education, o organizaţie non-profit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiilor cu abilităţi înalte (supradotaţi), promovând şi utilizând cea mai bună curriculă validată la nivel internaţional de descoperire şi dezvoltare a abilităţilor naturale şi a potenţialului copiilor, modele de bune practici în educaţie, reţele de profesori talentaţi, reţele de mentorat formate din experţi şi profesionişti iî educaţie.
Bursa Binelui este singura platformă online care permite donaţiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) la o cauză. Platforma este un proiect creat şi susţinut de Banca Comercială Română (BCR), în parteneriat cu Euplătesc care asigură dezvoltarea, susţinerea şi acoperirea tuturor costurilor legate de tranzacţii, întreţinere şi comunicare”

Sal Sol