Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

[fb_like][fb_count]

O oportunitate sa iti dezvolti cariera! Vino sa afli!

Raspunsul pozitiv pentru oricare dintre intrebari te recomanda pentru Centrul Gifted Education dedicat exclusiv copiilor supradotati, Str Pascani nr 6, care si-a inceput activitatea in 13 Septembrie 2010 si unde peste 120 de copii 9-12 ani, identificati cu potential inalt printr-un Proiect de Testari la nivel international au urmat o formare de educatie diferentiata prin cursuri de curricula imbogatita, dedicata lor. O Scoala de Excelenta ii asteapta anual pe 30-45 de norocosi cu cele mai bune rezultate, si avem nevoie de tine ca sa le deschizi drumul spre vocatia personala!

 • + Ai o metoda inovativa de predare?
 • + Ai descoperit tehnologii didactice inovative si vrei sa le utilizezi in predare?
 • + Ai studiat in strainatate?
 • + Stii cum sa descoperi abilitatile copiilor, sa-i motivezi si sa le deschizi apetitul pentru cunoastere, pentru bucuria de a afla, de a se dezvolta, pentru gandirea complexa?
 • + Iubesti sa lucrezi cu copiii si tot timpul te pasioneaza limitele cunoasterii in domeniul tau?
 • + Ai expertiza intr-un arie precum – si vom da doar exemple: Etica, Gandire Laterala, Gandire Critica (Critical Thinking), Gandire Complexa, Creativitate, Creativitate manuala, Matematica Intuitiva, Web 2.0, Cum sa dezvolti gandirea independenta, Comunicare Non-violenta, Cum sa iti castigi increderea in tine, Gandire Pozitiva, Inteligenta Emotionala, Spiritualitate, Invatare prin Metafora, Dezvoltarea abilitatilor manuale, Dezvoltarea gandirii prin Muzica, Leadership, Project Management, Whole Brain Teaching, Well-being, Arta Dramatica, Dans Folcloric, Navomdelism, Reciclare, Teoria Materialelor, Fizica Experimentala, Istoria Ideilor si a Inventiilor, Grafica Computerizata, Atelier de Lectura, etc, etc?

Calendarul Evenimentelor pentru Traineri


Aboneaza-te facand click pe google +.

Despre ce este vorba, pe scurt?

 • Centrul Gifted Education de descoperire si dezvoltare a inteligentelor multiple si abilitatilor este un Program Unic in Romania dezvoltat in sectorul 6, dedicat copiilor descoperiti cu abilitati inalte  selectionati printr-un amplu proiect pilot de testare ce a inclus aprox. 1300 de copii din 23 de scoli incepand cu 2010
 • O componenta importanta a programului este Scoala de Excelenta sau Gifted Foundation Program– un program de formare speciala prin educatie diferentiata pentru 30-45 de copii cu rezultate foarte, foarte bune
 • Esenţa programului consta in dezvoltarea celor 5 minti ale viitorului (• The Disciplined Mind • The Synthesizing Mind • The Creating Mind • The Respectful Mind • The Ethical Mind) si a inteligentelor multiple (v. Howard Gardner), in dezvoltarea de abilitaţi, capacitaţi, comportamente si atitudini, pentru toata viata, mult mai mult decat in achizitionarea de cunostinte
 • Accentul este pus asupra învăţării active şi interactive prin feedback, dezbateri, proiecte de echipă, ce răspunde cerinţelor individuale de creştere, dezvoltare, învăţare şi atât intereselor, cât şi caracteristicilor particulare ale copilului.

Vrei sa afli mai multe?

 1. Aboneaza-te pe yahoogroup si comunica de acum incolo cu noi: http://groups.yahoo.com/group/inovatie
 2. Va invitam ca propunerile dvs. sa tina cont de nevoile dvs, de experienta, de fantezia si expertiza dvs si sa veniti cu propuneri care va definesc!
  La fel, continutul cursurilor – puteti propune si altceva decat cursuri! Pot fi forumuri, grupuri mediate, interactiuni, etc, sunt toate, propuneri pe care le vom primi cu bucurie.
  Gifted Education este o retea internationala uriasa cu o foarte larga conceptie pentru educatie de excelenta, adunand cele mai bune practici imaginate de oameni din toata lumea, cu o daruire uriasa pentru a dezvolta potentialul uman. E de ajuns sa dati o cautare pe google si veti afla ce studii se publica in domeniu, nivelul performantelor din sistem. Deschiderea dvs. spre noutate, spre inovatie, spre gandire fara bariere va genera noi si noi tipuri de interactiuni la centru.
  Va asteptam cu aceasta daruire:
  sa invatam distrandu-ne si sa ne distram invatand!

SERIA DIALOGURI CU MENTORI/ WORKSHOPURI CU MENTORI

O componenta importanta in Scoala de Excelenta este SERIA DIALOGURI CU MENTORI, un modul de formare care va aduce o extraordinara valoare adaugata proiectului, reprezentand o ocazie speciala pentru copiii selectionati sa intre in dialog timp de 1-2 h/ intalnire, cu oameni autentici, oameni realizati, cu succes profesional, uman sau social.

Avem nevoie de Propunerile dvs. cu personalitati care ar fi incantate sa interactioneze cu copiii 1-2 ore. Impactul este unul dintre cele mai importante pentru viata acestor copii, prin formarea unor modele de viata autentice!

Asadar va invitam sa faceti propuneri direct lui:

Gabriela Alba, Responsabil SERIA DIALOGURI CU MENTORI,  journalist, fotogradf

gabriela.alba.foto { at } gmail.com

+0724 -565 644

Website: http://www.gabriela-alba.ro/

Multumim si va asteptam sa invatam distrandu-ne si sa ne distram invatand! 😉


Sal Sol