Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Voluntari Centrul Gifted EducationFii voluntar!

Centrul Gifted Education pentru copii supradotați invită persoane interesate de voluntariat pentru susținerea copiilor cu abilități înalte într-un program unic și fără precedent la nivel național dedicat în exclusivitate lor: Școala de Excelență.
Te invităm să faci parte din echipa noastră! Dorim să avem alături de noi oameni dedicați meseriei lor, dornici de a învăța și de a îi susține pe acești copii, pentru o dezvoltare personală armonioasă, într-un program de educație diferențiată axată pe dezvoltarea inteligențelor multiple și a abilităților lor naturale (conform cu Legea 17/2007; Legea 1/2011)

Pe cine căutăm?

Avem nevoie de 3 Asistenți de Training, part-time (între 4-6 ore/ săptămână).
Student, absolvent sau masterand. Căutăm persoane echilibrate, tolerante, diplomate, cu spirit de observație și abilități de comunicare foarte bune, motivate de lucrul cu copiii supradotați. Dornice să ofere din energia lor pentru a-i susține pe copii să aibă o dezvoltare armonioasă.
Curiozitatea și motivația pentru dezvoltare personală sunt foarte importante!

Ce vei face?

  • Vei răspunde pentru buna desfășurare a cursurilor
  • Vei comunica cu trainerul și vei verifica îndeplinirea cerințelor acestuia și acoperirea necesarului de resurse logistice
  • Vei dinamiza grupul prin diferite jocuri
  • Te vei ocupa de respectarea regulilor asumate de către copii și implmentarea gesturilor de atenționare și triggere atitudinale (Whole Brain Teaching)
  • Vei asigura suportul necesar copiilor, pentru o implicare totală în sarcină

Ce beneficii ai?

  • Vei lucra, perfecționa și învăța alături de o echipă de profesioniști orientată să susțină copiii cu abilități înalte
  • Vei putea participa gratuit la cursurile și formările oferite de Gifted Education pe parcursul anului
  •   mplicarea poate fi susținută ca stagiu de practică pentru facultate, cu adeverință din partea asociației. De asemenea, poate știi că în februarie 2014, a fost adoptată Legea Voluntariatului, potrivit căreia activitățile de acest gen vor fi considerate drept experiență profesională, dacă sunt realizate în domeniul studiilor absolvite.
  • Primești certificat de voluntar
  • În funcție de motivație și rezultate, ai șansa de a deveni membru al echipei noastre!

Deadline:

Te așteptăm cu CV și o scrisoare de motivație în care să justifici de ce ai fi potrivit să lucrezi alături de noi [max 1 pagină], până vineri 26 septembrie 2014, la voluntari {arond} giftededu.ro , cu mențiunea „Pentru voluntariat”.
Te așteptăm!


Sal Sol