Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

O rasplata de recunoastere sociala, pe care speram sa o apreciezi!

In schimbul implicarii in cadrul Proiectului de Inovatie Didactica prin recomandarea copiilor la Selectia pentru Scoala de Excelenta in anii 2010, 2011, dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra prin:

1.        Diploma de recunoastere: director si cadre didactice

2.        Certificat de partener pentru scoala

3.        Participare gratuita in cadrul Scolii de Vara (anual)

4.        Invitatii de participare la Evenimentul de Recunoastere & Absolvire.

5.        Testari gratuite fie pentru cadrele didactice, fie pentru copiii lor (personali) in perioada noii selectii pentru Scoala de Excelenta 2011-2012

Va invitam sa va inscrieti la testarea internationala care va avea loc in Sectorul 6, pentru selectia la Scoala de Excelenta, astfel:

1. Cadrele didactice care recomanda copiii la clasa, la cerere, pot beneficia de testare la nivel international a abilitatilor cognitive in perioada Octombrie-Noiembrie. Testarea cadrelor didactice se va face in acelasi timp cu copiii din scoala, in Faza Screening, insa intr-o sala, separat. Va rugam sa ne oferiti datele dvs. inscriindu-va direct pe Internet, online, mentionand numarul de copii recomandati de dumneavoastra in proiect si scoala de unde provin, in formularul de mai jos.

2. Ca forma de recompensa sociala, la cerere, copii (personali) ai cadrelor didactice vor putea fi testati la nivel international in perioada Octombrie-Noiembrie, in aceleasi conditii ca si copiii din scolile partener. Testarea va avea loc in scoala unde preda cadrul didactic (Faza Screening). Atentie! Pentru un numar de maxim 30 de copii (personali) ai cadrelor didactice, la cerere, gratuit, oferim testarea WISC IV (copii si tineri cu varste intre 6 ani impliniti si 16 ani si 11 luni). Testarea va fi gratuita DOAR in perioada Noiembrie-Decembrie cand lucram cu echipe mari de voluntari psihologi in selectia din intregul sector 6. Testarea va avea loc in conditii speciale la Centrul de Inovatie Didactica in str Pascani nr 6 numai in perioada Noiembrie – Decembrie 2011 si se va face numai completand la comentarii varsta copilului, pe baza exprimarii libere a intentiei, in formularul de mai jos.

Consideram cadrele didactice partenerii nostri sociali in proiect. Ei au facut un efort suplimentar si au descoperit la clasa copii cu abilitati peste medie. Credem ca au nevoie sa se dezvolte tot pentru a aduce la clasa notiuni din domeniul “gifted education”, in interesul copiilor descoperiti. Dorim sa le fim aproape si sa-i sustinem pentru a aprecia aceste teste si sa primeasca o rasplata sociala. Fiecare este sustinut in functie de meritul sau, munca sa.

Pentru a aprecia la justa valoare rasplata noastra sociala, dorim sa va anuntam ca in mod curent, preturile practicate in proiectul de antreprenoriat social pentru a asigura sustenabilitate proiectului, sunt:

  1. Costul unei testari individuale Matrici Progresive Standard Plus (Raven) = 150 lei
  2. Costul unei testari individuale WISC IV= 450 lei

Completati formularul.

Cadrele didactice: Va rugam sa ne oferiti datele dvs.  mentionand la comentarii numarul de copii recomandati de dumneavoastra in proiect si scoala de unde provin. Daca nu ati primit diploma pentru anul 2010,dvs., directorul, sau scoala, va rugam sa ne anuntati. Daca doriti ca propriul dvs. copil sa fie testat, precizati acest lucru. Precizati si daca vreti sa fie testat in faza prescreening sau WISC IV. Numai 30 de testari WISC IV sunt oferite gratuit. Testarea este extrem de costisitoare ca volum de munca si implicare psiholog-copil. Va rugam sa va ganditi bine inainte de a face aceasta alegere. Daca vom descoperi copii cu abilitati inalte printre copiii cadrelor didactice, ne oferim sa le asiguram consiliere la CID, cu aceeasi dedicatie cu care i-am sustinut si pe ceilalti copii din intregul sector.

[CONTACT-FORM]


Sal Sol