Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

[fb_like][fb_count]

Ne face deosebita placere de a invita la Scoala de Vara de Excelenta pentru profesori: 29 August – 2 Septembrie 2011 – un eveniment la care sunt invitate sa participe gratuit toate cadrele didactice din toate Scolile Partner al Programului de Inovatie Didactica desfasurat in sectorul 6, prin parteneriat cu Inspectorat Scolar Sector 6 incepand cu 2010.

Programul de Inovație Didactică este un program unic la nivel național, realizat ca proiect de antreprenoriat social, din care va invitam sa faceti parte prin cursuri de dezvoltare personala si curricula imbogatita cu noile tehnologii didactice.

Programul de Inovație Didactică este dedicat atat profesorilor, cat si parintilor, chiar si pensionarilor! prin Clubul Einstein (www.giftededu.org/club) si urmareste in mod exclusiv sustinerea copiilor cu abilități înalte. Se desfasoara începand cu  Septembrie 2010 la Scoala de Excelenta organizata in Centrul de Inovatie Didactica, scoala 155, sector 6.

Dorim sa adresam celor care i-au nominalizat la teste pe actualii fericiti membri si beneficiari ai Scolii de Excelenta, felicitarile noastre, si totodata dorim sa invitam toti profesorii acestor copii minunati sa participe la Scoala de Vara de Excelenta dedicata lor.

Ne face mare placere sa colaboram! De reusita noastra de a colabora, va depinde succesul acestor copii in viitor, in viata! Toti, toata societatea, avem de castigat daca ii sustinem, daca hranim abilitatile lor, ii incurajam pas cu pas, si le recunoastem, cu dragoste, talentul si inteligenta.

Daca sunteti curiosi 🙂 va invitam sa vedeti POZELE anului I la Scoala de Excelenta:

http://picasaweb.google.com/pr.gifted.edu/

ATENTIE

Scolile partener si profesorii lor isi asuma participarea cu respectarea conditiilor anuntate de organizatori si anume:

1.       Toate cadrele didactice se vor inscrie ONLINE pe formularul de mai jos.

Ultima zi de inscrieri: 15 August 2011.

2.       Cadrele didactice vor participa in limita a 300 de locuri, si vor astepta confirmare din partea organizatorilor. Scoala se va desfasura in parteneriat cu Inspectoratul Scolar sector 6 si se va realiza in scoala partener – Scoala 167, Calea Crangasi 140, sector 6, Bucuresti.

Va asteptam!

[CONTACT-FORM]


Sal Sol