Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Centrul Gifted Education anunta cu o deosebita placere reinnoirea parteneriatului pentru 2015-2016 cu Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei care va sustine un amplu program dedicat copiilor supradotati ce a implicat pana acum peste 1500 de copii – un program unic in Romania, lansat in sectorul 6 in martie 2010.

Parteneriatul va cuprinde arii mari de colaborare: Testari la Nivel International, Voluntariat, Formari, Cercetare Stiintifica, si sustinerea Programului Academic Scoala de Excelenta dedicata exclusiv copiilor supradotati si dezvoltarii lor prin educatie diferentiata la nivelul abilitatilor lor – un proiect sustinut de legi nationale (Legea 17/2007, Legea 1/2011) si recomandat la nivel international.

Dorim sa aducem multumiri pentru sprijinul oferit in realizarea parteneriatului in special D-lui Profesor Universitar Dr. DoruVlad Popovici, D-lui Prof. Dr. Dragos Iliescu, D-lui Lector Univ. Dr. Cristian Buica-Belciu si in mod deosebit pentru initiativa parteneriatului, coordonatorului sau, psihopedagog Constantin Grama.

Poti face Diferenta!

Implica-te intr-un proiect unic in Romania, dedicat copiilor supradotati!

Selectie

Centrul Gifted Education pentru copii supradotati anunta deschisa selectia pentru cei mai motivati studenti/masteranzi/doctoranzi ai Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei precum si de psihologi/ consilieri psihologici/ psihoterapeuti cu atestat de libera practica, pentru a face parte din echipa noastra.PROFILUL PE CARE IL CAUTAM

Ai raspuns afirmativ la una/mai multe intrebari din profil? Daca da, te asteptam!

+ Te pasioneaza limitele cunoasterii in domeniul tau?
+ Ai studiat in strainatate?
+ Iubesti sa lucrezi cu copiii?
+ Iti doresti sa dezvolti un domeniu absolut fascinant al dezvoltarii potentialului uman, incepand cu tine?
+ Esti un self-starter? Iti place cand esti implicat intr-un proiect de la inceputul lui si te bucura ca poti sa cresti odata cu proiectul, aducand contributia ta?
+ Student plin de entuziasm? Minunat! Noi vom creste impreuna. Cel mai important pentru noi este cat de mare e motivatia ta. Pentru ca ii vrem pe cei mai buni alaturi de noi. Aplica!
Domeniul educatiei diferentiate este un domeniu extrem de important pentru viitorul educatiei, care poate fi unul de viitor pentru cariera dvs. Despre Centrul Gifted Education puteti citi la: www.giftededu.org

CUM?

 1. Colaborare directa pe baza de contract de voluntariat / de colaborare cu Centrul Gifted Education
  2. Cercetare stiintifica in domeniul supradotarii. Atentie! Orice cercetare pentru lucrarea de licenta pe care intentionati sa o intreprindeti trebuie anuntata cu cel putin opt (8) luni in avans, pentru a putea fi analizata si, daca este fezabila, acceptata.
 2. Formari gratuite in utilizarea celor mai noi baterii de teste pentru descoperirea inteligentelor multiple si abilitatilor
  4. Contact cu reteaua de traineri pentru formari. Veti participa la sesiuni de formare in domeniul “gifted education” si la Scoli de Vara pentru Educatia de Excelenta. Formarea de specialitate in domeniul Gifted Edu a masteranzilor/doctoranzilor se va sustine cu adeverinta din partea asociatiei
  5. Sustinerea de traininguri (pe baza de selectie) la centru pentru publicul larg. Detalii: http://giftededu.org/traineri
  6. Asistenta practica la cursurile de specialitate pentru copiii cu abilitati inalte si contactul cu cele mai inovative metode de predare utilizate pe plan mondial
  7. Contact cu Reteaua profesionala de colaboratori Centrul Gifted Education in domeniul cercetarii psihologice avansate pe gifted edu
  8. Colaborare pe termen lung cu primul Centru dedicat copiilor supradotati. Va invitam pe www.giftededu.org pentru mai multe detalii.

INSCRIERI

Va rugam sa trimiteti la: inovatie [arond] giftededu.org (pentru selectia Asistenti de Traineri si Psihologi – Observatori Cursuri)
1 CV + date de contact (email si telefon)
2 Scrisoare de motivatie („esenta” in max ½ pag)

Daca esti student sau psiholog, te invitam sa completezi si un CHESTIONAR.

DATA LIMITA:

FARA limita de timp. Cautam cei mai buni profesionisti din domeniu. Portile noastre sunt deschise.

ANUNTURI

Asistenti de Training:

Dorim sa avem alaturi de noi oameni energici, dedicati, dornici sa invete o multime de lucruri noi despre dezvoltarea inteligentelor multiple si de a ii sustine cu maximum de competenta pe acesti copii pentru o dezvoltare personala armonioasa, intr-un program de educatie diferentiata axata pe dezvoltarea inteligentelor multiple si a abilitatilor lor naturale conform cu Legea 17/2007, Legea 1/2011 si toate recomandarile europene si internationale cu privire la sustinerea copiilor cu abilitati inalte pentru o educatie la nivelul abilitatilor lor.

Pe cine cautam?

Avem nevoie permanent de Voluntari Responsabili – Teaching Assistant in relatia cu Trainerii sau pentru evenimente mari (ex: Teambuildinguri; Zilele Portilor Deschise sau Evaluarile Comportamentale anuale), si part-time (intre 3-6 ore pe saptamana, dupa-amiezile si sambata in timpul zilei).
Student, absolvent sau masterand. Persoana cu initiativa, inteligenta, flexibila, toleranta, diplomata, cu abilitati de comunicare extrem de bune, foarte bine motivata de interactiunea cu copiii cu abilitati inalte. Dornica sa invete mult si sa ofere din energia sa pentru a-i sustine pe copii sa aiba o dezvoltare armonioasa. Motivatia reala de a se dezvolta personal este foarte importanta.

Atributii:

* sa tina legatura cu trainerii din proiect, septembrie 2016 – iunie 2017
* sa raspunda pentru buna desfasurare a cursurilor
* verifica indeplinerea cerintelor trainerului si acoperirea necesarului de resurse prin relatia cu Project managerul
* verifica feedbackul oferit de copii la clasa
* asigura inscrierea feedbackului dat de trainer in dosarul fiecarui copil
* asigura relatia cu parintii in cazul unor situatii speciale
* asigura buna desfasurare a orelor
* relationeaza, si sustine procesul de invatare al copilului

*este atent pentru nevoile emotionale si participarea pozitiva a fiecarui copil

*este un liant in relatia cu trainerul si copiii pentru sustinerea copiilor in invatare activa, participativa, asumata si independenta

 

Beneficii:

 • Isi testeaza abilitatile la nivel international. Lucreaza, se perfectioneaza si invata enorm intr-o echipa de profesionisti orientati sa sustina copiii cu abilitati inalte. O misiune sociala foarte generoasa!
  •    Primeste Adeverinta de participare in proiect
  •    Certificat de voluntar
  •    Participare gratuita in cadrul Scolii de Vara (anuala)
  •    In functie de motivatie si rezultate, va putea ramane voluntar sau membru permanent in echipa
  •    Poze pe http://picasaweb.google.com/pr.gifted.edu/ 🙂

Inscrieri:

Va asteptam cu CV si scrisoare de motivatie (max 1 pg) la inovatie { at } giftededu.ro. Daca CV-ul a fost deja trimis in trecut, precizati acest lucru.

Puteti recomanda persoane in proiect, persoane pe care le cunoasteti BINE si le cunoasteti motivatia reala.


Sal Sol