Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

OlimpicIQ, Scoala de Vara de Certificare in Gifted Education, – Scoala va avea loc in septembrie. Multumim pentru intelegere.

Locatia: Bucuresti, TBD

VINO la scoala de certificare in gifted education pentru a te vedea pe tine evoluand in doar 7 zile! Doreste-ti mai mult, noi iti oferim cadrul!

Program:

1. Conferinta “Dezvoltarea abilitatilor copilului pe grupa de varste”- teorie si activitati practice: Ziua 1 + Ziua 2
2. Curs de Certificare in Gifted Education – 1 Saptamana de Educatie de excelenta pentru Oamenii de Vocatie”: Ziua 1 – Ziua 7.
OlimpicIQ se lanseaza cu o conferinta de Deschidere Ziua 1+ Ziua 2: Conferinta “Dezvoltarea abilitatilor copilului pe grupa de varste”- teorie si activitati practice.

Traineri: prof. Dr Florian Colceag, trainer outdoor Ramona Paduraru, Profesor  Consilier  Scolar Mariana Straut, prof. Dr. Vasile Flueras, Manager de Proiect Centrul Gifted Education, Monica Gheorghiu; Program manager InfoSPEED, Alexandru Bordea.

Participantii vor beneficia de:

1. certificat recunoscut de EDUGATE pentru lucrul cu copiii cu abilitati inalte (pentru participarea integrala: Ziua 1 – Ziua 7.
2. feedback calitativ
3. vor beneficia de intalnirea cu cei care au dat forma conceptului gifted education
4. vor elabora exercitii practice de lucru cu copiii supradotati si vor avea posibilitatea sa se vada evoluand

Inscrieri:

Scoala se amana pentru luna septembrie pentru zile de sambata si duminica pentru a permite tuturor doritorilor participarea integrala. Va multumim pentru intelegere si pentru interes si va asteptam pe email. Inscrierile se realizeaza prin trimiterea unui email catre scoalavara@giftededu.ro pentru a va tine la curent cu detaliile ulterioare ale organizarii.

Centrul Gifted Education are placerea sa invite exclusiv profesionisti cu abilitati inalte, curious-mindsprofesori de vocatie, care pot /cred ca pot lucra cu copiii cu abilitati inalte la prima Scoala de Vara dedicata lor.

Participarea va asigura ca cei mai buni valoric in urma evaluarii sunt invitati in selectia finala pentru colaborarea cu Centrul Gifted Education.

Atentie! Va invitam sa recomandati profesori  pe care cunoscandu-i le-ati remarcat personal capacitatea, talentul si dragostea de a preda.

michaelangelo-quote-1024x1024

carnegie-quote-ggc


Sal Sol