Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Scoala de Excelenta pentru copii supradotati, un program unic in Romania apartinand Centrului Gifted Education, invita copiii in 2012 la Noii Invitati ai SERIEI DIALOGURI CU MENTORI, un modul de formare care aduce o extraordinara valoare in viata copiilor supradotati, reprezentand o ocazie speciala pentru copii sa intre in dialog timp de 1 ora cu oameni autentici, oameni realizati, cu succes profesional, uman sau social. Intalnirile au loc miercuri, timp de 12 saptamani, intrele orele 18-19, in strada Pascani nr 6, sector 6.

Inscrierile pentru toti copiii se realizeaza numai ONLINE, in urma invitatiei noastre

In plus fata de anul 2011, sunt invitati gratuit sa se inscrie la dialoguri un numar de peste 500 de copii, care in urma testarii screening din 2010-2011 au reusit un rezultat de top 5%, intrand in selectia pentru Scoala de Excelenta. Inscrierile se realizeaza online completand datele de contact in fisierul ONLINE INSCRIERI. Puteti participa la toate intalnirile in limita locurilor disponibile (70 de locuri per intalnire).
La un numar mai mare de solicitari se va organiza intr-un spatiu mai mare.
Dialogul inspirational are rolul de a le insufla copiilor pasiunea de a-si descoperi vocatia, despre a intelege rolul unor persoane motivationale in viata mentorilor si de a invata cum sa si-i repereze mai tarziu, mai usor, pe acei oameni care pot sa-i sustina in formarea personalitatii si, ulterior, in cariera; sa afle despre obstacolele vietii si cu ce atitudine le-au privit mentorii si cum le-au depasit, ce evenimente si ce principii de viata i-au ajutat, marcand destinul lor.

Filmari
Dialogurile vor fi filmate si postate pe canalul nostru Youtube: click.
Seria este coordonata de jurnalist freelancer si fotograf, Gabriela Alba si Asistent Coordonator Anca Vladila.

Urmatorii invitati din seria de 12:

CRENGUŢA ROŞU, Co-managing Partner al agenţiei DC Communication
Invitata: 4 aprilie, orele 18-19
Deţine o experinţă de aproape 20 de ani în industria de comunicare, din care 15 petrecuţi în cadrul echipei DC Communication. Este consultant al echipei de management în domeniul strategiilor de comunicare integrată, pentru un număr larg de clienţi, din diferite industrii (Telecom, Banking, Asigurări, IT&C, FMCG, Servicii Profesionale, Servicii Financiare, Auto, etc) şi instituţii. A acumulat o experienţă importantă în proiecte de monitorizare a riscului şi prevenirea crizei, derulate pentru clienţi industriali sau pentru companii din industria alimentară şi farmaceutică. In 1997, DC Communication susţinea lansarea ING Nederlanden în Romania, coordona şi realiza campania despre analgezice pentru medici şi farmacisti, odată cu lansarea Nurofen, asista ING Bank în proiectele de comunicare şi derula campania despre comunicarea financiară, intitulată “Compania si Actionarii”, destinată companiilor nou privatizate. De asemenea, finaliza un tur de prezentare în tară al companiei Benckiser şi lansa bursele Benckiser pentru studenţi, organiza vizita Board-ului South African Breweries în Romania, în trei oraşe şi lansarea internă a unor noi mărci. Este implicată în sesiuni de training profesional pentru managementul companiilor şi echipelor de comunicare. Este autorul a peste 500 de articole, atât în domeniul profesional cât şi din perioada în care a condus secţia politică a săptămânalului Tinerama, unde a participat, de asemenea, la realizarea unor talk-show-uri politice ale postului de radio cu acelaşi nume. În perioada 1990-1993, Crenguţa a lucrat ca şef al Biroului de Presă al Guvernului. Este membru IPRA, membru fondator al CCRP şi ARRP.  Este, de asemenea, membru în echipa consultativă a Centrului pentru Jurnalism Independent.

Dl. Prof. Univ. Dr. DUMITRU CONSTANTIN  DULCAN, medic neurolog și psihiatru de excelență
Invitat: 11 aprilie, orele 18-19

Autor a numeroase monografii, tratate, lucrări și cărți de certă valoare științifică dar și eseistică, cu ample deschideri spre fascinantele domenii ale Filosofiei Științei. A studiat, lucrat și călătorit în spațiul occidental (Europa, SUA, Canada, Australia), dar și în cel oriental (China, Japonia, India).
Este membru al unor prestigioase societăți științifice naționale și internaționale, autor de brevete de invenții, titular al unor importante cursuri universitare, precum și deținător a numeroase premii științifice și literare obținute în țară și străinătate. Practicând  medicina în cadrul armatei, a avut posibilitatea să avanseze în cercetarea creierului și a importanței gândului asupra organismului și a mediului, iar șansa unei călătorii în China l-a orientat și spre aprofundarea acupuncturii. Preocupat de explicarea fenomenului biologic văzut in conexiune cu Universul, ca esență și multitudine de forme, intreprinde studii clinice și de laborator ce vizează  îndeosebi dimensiunea informațional-energetică lumii. În 11 octombrie 2010, la ediția a XIII-a Premiilor Oscar Românesc, Profesorul Univ. Dr. Dumitru Constantin-Dulcan primește Trofeul pentru Excelență în Medicină.
În 1992 apare Inteligența materiei ediția a doua revăzută și adăugită – Premiul pentru Filosofie „Vasile Conta“ al Academiei Române (1992). După 17 ani, apare ediția a treia, revăzută și adăugită.
Următoarea sa lucrare care s-a bucurat de o largă recunoaștere este În căutarea sensului pierdut. Primul volum al acesteia, Întâlnirea cu destinul, este autobiografic, autorul reflectând imaginea satului său de odinioară cu morala sa robustă, cu inteligențele sale neprelucrate dar reale, cu bogătia tradițiilor și cutumelor, cu visele și speranțele oamenilor. ”Nici o viaţă nu este inutilă, de vreme ce întruneşte în sine toată istoria şi inteligenţa Universului. Privind din această perspectivă, mi-am propus s-o fixez în memoria eternităţii.”
Prezinta astfel  cel de-al doilea volum al cărţii În căutarea sensului pierdut – Creierul şi noua spiritualitate :  „O altă concepţie despre conştiinţă, care prinde tot mai mult teren, este aceea a unei viziuni adusă din fizica cuantică şi în acord cu unele modele spirituale asupra lumii. Este concepţia unei conştiinţe extinse, care oferă o perspectivă nouă asupra conştiinţei ca fenomen în sine şi asupra relaţiei dintre Conştiinţă şi Univers.“
În aprilie 2011, în cadrul Galei decernării premiilor Bussines Press, care vizează premierea unor personalități din domenii de activitate importante, primește Premiul de Excelență Business Press pentru întreaga sa activitate.

MITICA SARBU,  licentiat in Terapie prin Masaj, Reiki, TaiChi, Qigong, Yoga.
Invitat: 18 aprilie, orele 18-19

Alaturi de Gina Chipon, detine certificat de  “Diagnostic şi Tratament cu aparate de Biorezonanta” – pentru prevenire si intretinerea sanatatii. Sunt distribuitori pentru Romania, Republica Moldova si Bulgaria ai Sistemului pentru tratament CoRe Inergetix – CoReInergetix.ro,  BioNatura.ro . “Suntem adeptii unei vieti naturiste. De aceea, principiile medicinii energo-informationale si naturiste fac parte inegranta din viata noastra. Experienta noastra de peste 10 ani, privind o mare paleta de remedii, terapii si concepte privind o viata cat mai echilibrata si naturala, ne-a ajutat sa gasim multe puncte comune in lucrul si demonstratiile cu CoRe Inergetix. Dupa ce am inceput colaborarea cu CoRe inergetix,  in jurul nostru au inceput sa se petreaca miracole”,  sustin  Mitica Sirbu şi Gina Chipon. CoRe Inergetix este cel mai complet sistem pentru tratament care utilizeaza urmatoarele tipuri de energie: sonora, electrica, magnetica, luminoasa si plasma. Evalueaza pacientul din punct de vedere fizic, emotional, energetic si poate echilibra, din punct de vedere informational, orice parametru ce apare ca dezechilibrat.
Este un sistem care integreaza un computer ce utilizeaza un soft dezvoltat de domnul Kiran Schmidt. Driverul din spatele acestui sistem lucreaza la nivel energetic si informational si poate da solutii pentru a ajuta pacientii sa-si recapete sanatatea si increderea.

STEFAN SEBASTIAN, organizator evenimente, www.editura-dianusa.ro
Invitat: 25 aprilie, orele 18-19.

MIRELA TRAISTARU, pictorita, www.mirelatraistaru.ro
Invitata: 9 mai, orele 18-19.

ANDREI ROSCA, www.andreirosca.ro
Invitata: 16 mai, orele 18-19.

Locatia intalnirilor
Intalnirile au loc in Str Pascani nr 6. Harta aici.

Spor la inscrieri!

Monica Gheorghiu
Project Manager
Scoala de Excelenta prima scoala dedicata in exclusivitate copiilor cu abilitati inalte
Centrul Gifted Education


Sal Sol