Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

No Limits Woman – cel mai mare eveniment dedicat femeilor dinRomania 1 – 3 Iulie 2011, Sala Palatului, Bucuresti

Esti perfecta si fara limite! Trebuie doar sa te descoperi!

Daca iti place sa ai grija de sanatatea ta, daca iti plac la nebunie cosmeticele, accesoriile si hainele, sau esti o iubitoare de moda, No Limits Woman este ceea ce cauti: un eveniment pentru femei si despre femei: expozitie cu vanzare, workshop-uri, ateliere de creatie.

Pentru ca o femeie independenta este o femeie frumoasa si sanatoasa. No Limits Woman a pregatit o gramada de surprize pentru tine: servicii medicale, produse de ingrijire personala, saloane de infrumusetare, spa, fitness, accesorii si imbracaminte, confectii, bijuterii, cadouri, parfumuri, articole sportive, servicii matrimoniale, decoratiuni interioare, sau cluburi pentru femei, produse naturiste si terapii complementare, centre de remodelare corporala, cursuri diverse, carti de dezvoltare personala, coaching, psihologie.

Vor fi oferite cu premii, tombole, concursuri !

Ce-ti oferim noi daca vii?

Pentru ca stim ca mamele sunt cele care stiu sa aleaga ce este mai bun pentru copiii lor si intuiesc oportunitatile mari in viata, IRSCA Gifted Education va fi prezenta si iti va oferi ultimele 3 locuri intr-o tabara unica, Gifted Edu Summer Camp, Tabara Transformationala Simeria Veche pentru copii cu abilitati inalte. Veti primi informatii chiar de la copiii cu abilitati inalte, membri IRSCA Gifted Education, care vor fi in acasta tabara.

Intrarea libera !

Mai multe detalii: http://www.mhmedia.ro/expozitii-organizate/no-limits-woman/


Sal Sol