Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Astăzi s-a deschis licitația LAVACOW pentru sprijinirea înființării școlii Leonardo Gifted School, prima școală alternativă internațională pentru copiii supradotați din România

Toate operele donate de artisti din toata lumea acum 7 ani la infiintarea Centrului Gifted Education vor fi vândute cel puțin la pretul de pornire,  întreaga sumă primita fiind alocata  pentru achiziționarea de manuale, CD-uri educaționale, kit-uri educaționale, instrumente și echipament educațional, consumabile laboratoare și cărți pentru biblioteca școlii.

Licitația este “silent”, adică se pot depune oferte pe lavacow.com în orice zi până în 10 octombrie la finalul zilei.

Click aici pentru linkul licitatiei.

 

 

Despre Lavacow

Lavacow.com este prima casă de licitaţie exclusiv online din Europa de Est, având ca model platforme similare din Germania şi SUA, un element de originalitate fiind faptul că potenţialii cumpărători de artă îşi pot alege un avatar şi pot licita într-o sală virtuală, ca într-un joc video. Fiind o casă de licitație numai online, suntem ușor accesibili oricui din întreaga lume. Oferta si serviciile noastre sunt adaptate pentru un public internațional. Pentru toate beneficiile, nu există nici o scuză să pierdeți emoția unei licitații live, intr-o sală de licitație virtuală. Acolo vă puteți intalni si cu ceilalți participanți, care acționează în timp real urmarind prin live streaming  deciziile licitatorului. Bine ați venit în comunitate!

Despre Lucrarile licitatiei

Lucrarile sunt donate acum 7 ani la infiintarea Centrului Gifted Education pentru Expozitia si Licitatia “Pay it Forward” de zeci de artisti din intreaga lume la infiintarea Centrului Gifted Educationpentru copii supradotati prin sprijinul curatorului Prof. Dorothea Fleiss, Directorul Asociaţiei «D.F.E.W.A.» Aceste lucrari au fost expuse in Expozitia “Pay it Forward” la Casa Vernescu.

Dorim să mulţumim Asociaţiei Internaţionale de Artă Contemporană «D.F.E.W.A.» – Stuttgart, tuturor artistilor si donatorilor, şi în special Prof. Dorothea Fleiss, Ambasador Internaţional Onorific al Centrului Gifted Education, pentru generozitatea si sprijinul excepţional acordat realizării acestei donatii de zeci de lucrari. Asociaţia continua să primească lucrări de artă fără limită de timp (detalii:www.giftededu.ro/pay-it-forward) pentru atingerea obiectivului: finantarea anuala a Leonardo Gifted School.

 

 


Sal Sol