Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Iti multumim!

Iti adresam multumiri, tie, fiecaruia dintre cei peste 500 de copii din intreaga tara care ati fost voluntari, realizand si donand lucrari, sustinand cu talentul vostru campania DAU MAI DEPARTE pentru a sensibiliza oamenii in vederea infiintarii primului Centru non-profit pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei– primul Centru Gifted Education pentru copii cu abilitati inalte. Totodata, le multumim educatoarelor, invatatoarelor si profesoarelor care au facut posibila aceasta campanie de implicare sociala a copiilor.

Sambata, 30 mai, vom expedia certificatele de voluntari in toata tara.

Acum, cea mai scumpa dovada a dragostei pe care o purtam copiilor este sa fim prezenti alaturi de ei, de ziua lor. Parinti dragi, veniti cu copiii vostri in Parcul Cismigiu, la ora 11.30 am, Duminica, 31 mai, ca la o mare sarbatoare! Ca in fiecare an, de Ziua Internationala a Copilului, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti, sustine un mare proiect artistic, plin de inocenta, de descoperire si de frumusete, ce se numeste Cismigiul Copiilor.

Vom fi si noi acolo cu lucrarile copiilor, in centrul parcului, la aleea cu multi porumbei si o ciuperca! 🙂

Va asteptam in Cismigiu!

Dupa 1 iunie, vino pe websitul campaniei sa-ti vezi lucrarea: http://www.giftededu.org/daumaideparte

****************************
DAU MAI DEPARTE este prima campanie care s-a afiliat la Miscarea Mondiala PAY IT FORWARD, dorind sa ne faca sensibili la infiintarea primului Centru Gifted Education din Romania pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei, www.giftededu.org

Filosofia DA MAI DEPARTE este aceea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filosofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor.

Ai dat mai departe. Ai ajutat un copil.
Te felicitam pentru gestul tau

****************************
Multumim cu caldura sponsorului campaniei:
BIOnatura

****************************


Sal Sol