Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

IRSCA Gifted Education in calitate de organizatie partener al proiectului Scolii de vara FORCE organizat si initiat de ASER, invita tineri liceeni cu potential deosebit sa participe la procesul de aplicatie.

Salutam cu intreaga caldura primul proiectul FORCE in Romania al tinerilor din ASER adresat tinerilor cu potential, dar defavorizati din punct de vedere social. Fiecare astfel de proiect reprezinta sansa asigurata unor tineri de a se autodepasi, de a-si forma abilitati pentru toata viata care sa-i ajute sa se angajeze mai usor, sa devina mai motivati, mai responsabili, mai competenti, mai talentati si mai armoniosi. Proiectul FORCE mai are meritul de a fi un proiect recunoscut la nivel international, prin castigarea premiului special la concursul studentesc international de responsabilitate sociala: Citizen Act II, organizat de Societe Generale, editia 2007-2008.

”Bucuria pe care am intalnit-o la echipa de organizatori cat si ambitia frumoasa de a-i ajuta pe ceilalti, din dorinta de a le da o sansa de a se dezvolta, pe care nici ei nu au avut-o, ne-a inspirat si ne-a dat o satisfactie deosebita. Generatia de astazi are tineri de valoare ‘carora le pasa cu adevarat’ si vor sa vada lucrurile schimbandu-se in bine.

IRSCA Gifted Education sprijina aceasta initiativa in calitate de partener, si va sustine dezvoltarea scolii FORCE in viitor cu sprijinul consortiului EDUGATE. Dupa terminarea scolii de vara, speram sa putem dezvolta impreuna un proiect ‘next level’, care sa asigure o platforma de colaborare stabila comunitatii de tineri cu potential inalt. Astazi acesti tineri sunt schimbarea pe care vor sa o vada in lume. Sa ii salutam, sa le dorim scoli pline de FORCE si multe generatii de tineri care isi vor amplifica viata si potentialul personal in « the Foundation for Opportunity Responsibility and Chance for Education ».” – Monica Gheorghiu, Project Manager al primului Centru Gifted Education pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentelor si Inteligentei, www.giftededu.org, un proiect IRSCA Gifted Education

Ce te asteapta la Scoala FORCE: o educatie alternativa, dezvoltare recreativa, distractie si multi prieteni! Scoala de vara FORCE este mai mult decat o fila dintr-o carte de mate, bio sau romana… este o scoala de vara in care se reunesc liceeni talentati, deosebiti, ce cauta mereu mai mult decat primesc. Timp de 10 zile, incepand cu 4 august, la Sarata Monteoru, te vei bucura de un program interactiv de fun & learn.
Te invitam sa te inscrii pe www.force.ro completand formularul de inscriere. APLICA ACUM la scoala de vara FORCE!


Sal Sol