Impreuna sa descoperim inventiile lui Leonardo da Vinci
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Centrul Gifted Education are peste 2500 de copii testati la standarde internationale pentru IQ.
Peste 300 de copii sunt membrii nostri si sunt supradotati. Rezultatele lor sunt certificate de cele mai reputate teste internationale de IQ.
Haideti sa mentionam si ca peste 5000 de copii si-au testat inteligenta printr-un test online screening gratuit oferit de noi pe platforma Minti Stralucite pentru a isi descoperi potentialul.
Haideti sa intram in contact cu un geniu ca al lui Leonardo Da Vinci. Avem ocazia sa ii vedem toate cele 45 de inventii realizate de-a lungul vietii, sa le privim, si sa remarcam si geniul acelora care le-au reconstituit. Aceste inventii sunt acum reconstituite de specialistii Muzeului Leonardo da Vinci si premiate de guvernul Italian pentru inalta lor calitate.
Este cea mai buna ocazie sa ne punem intrebari despre mediul, contextul si viata celui care a generat atatea idei care au condus la realizari uluitor de importante care au influentat viata noastra cotidiana sau a inaintasilor nostri (ganditi-va doar la bicicleta, aparatul foto, elicopterul, sau parasuta).

Intrarea este gratuita la expozitie si pentru turul in care voi fi ghidul vostru.

Cand si unde?

Ne vedem pe 8 septembrie 2018, la ora 18:30, la intrarea in Cinema City, de la etaj, acolo unde sunt expuse majoritatea exponatelor din Expoziția „Mașinăriile lui Leonardo da Vinci – Invențiile unui geniu al Renașterii”. Detalii eveniment FB: click aici.

Despre noi

Centrul Gifted Education este European Talent Point, o asociatie nonprofit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiiilor supradotati.

Afliliata international, cu un program care se deruleaza la standarde internationale din 2010, pe parcursul a 8 ani, am acumulat un numar de peste 24 diferentiatori in educatie; peste 2500 de ore de lucru direct cu copiii supradotati cu varste intre 3 si 14 ani, peste 2000 de copii testati la standarde internationale si peste 220 de copii supradotati au absolvit Programul Academic al asociatiei.
Asociatia cunoaste 100% satisfactie in randul copiilor supradotati, in Programul Academic de educatie specializata, si incepand cu 2016 a lansat la solicitarile repetate ale parintilor, Leonardo Gifted School, o scoala primara internationala, unica in lume, dedicata exclusiv copiilor supradotati (3-12 ani). Scoala se afla inca in stadiul de proiect, coaguland echipa si educand parintii in jurul principiilor de parteneriat scoala-parinti pentru implinirea nevoilor specifice ale copiilor supradotati.

Detalii: www.giftededu.ro si www.leonardoschool.rowww.mintistralucite.ro


Sal Sol