Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Duminică, 3 Aprilie, am avut bucuria de a ii avea ca traineri pro bono pe Lucia Grosaru si Adina Preda de la Institutul Roman “Sic Cogito”. Au participat la workshop-ul de dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi “Fii fanul tău numărul 1!” copiii cu abilităţi înalte inscrisi la Şcoala de Excelenţă organizata de IRSCA Gifted Education in cadrul primului Program de Inovatie Didactica din Bucuresti, care are loc in sectorul 6, prin parteneriat si la initiativa Inspectoratului Scolar sector 6.

Workshop-ul a avut ca scop formarea, dezvoltarea şi stimularea:

  • comportamentelor asertive
  • încrederii în propria persoana
  • capacităţii de comunicare eficientă
  • abilităţilor de adaptare
  • inteligenţei emoţionale

Activitatea grupului s-a desfăşurat pe baza de joc de rol, experimentarea unor situaţii de viaţă în cadrul grupului, jocuri, activităţi de desen. Aceste activităţi au ca scop formarea abilităţilor necesare pentru o dezvoltare ulterioară armonioasă, integrată, care să valorifice adevăratul potenţial al copilului sau adolescentului.

Moderatorii grupului au fost Psiholog Lucia Grosaru şi Psiholog Adina Preda.

Echipa IRSCA doreşte să mulţumească IRSC pentru minunatul ajutor, sprijinul extraordinar oferit in sustinerea formarii unor abilitati deosebite. Copiii participanti vor avea tot timpul un reper despre ce inseamna toleranta fata de perceptiile lor, acceptarea de sine, libertatea de a discuta despre ei insisi -calitati si defecte – toleranta la colaborare de grup, la ideile si creatiile celorlalti, deschidere in a primi feedback si a oferi feedback.

Va multumim pentru colaborarea frumoasă şi caldura cu care ne-ati incurajat sa continuam acest proiect!

IRSC + IRSCA = LOV


Sal Sol