Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Va invitam sa va inscrieti pentru testari cat mai curand completand formularul de mai jos.

E bine sa stii:

  • Descoperirea abilitatilor copilului tau este o sansa uriasa pentru un copil pentru ca el sa creasca fericit, pentru ca dupa ce le vei descoperi, vei afla si cum sa-i hranesti aceste abilitati. Te felicitam ca ai ales sa-ti sustii copilul!
  • Descoperirea abilitatilor cognitive este posibila pentru copii incepand cu vârsta de 2,5 ani.
  • Daca copilul are peste 6 ani, participa la testare si obtine un rezultat WISC IV care il recomanda, il invitam sa devina membru Centrul Gifted Education.
  • Citeste mai multe despre oportunitatile oferite de Primul Centru de Testare si Descoperire a Inteligentelor Multiple si Abilitatilor Naturale ale Copiilor.
  • Donatiile reprezinta o contributie la sustinerea Scolii de Excelenta pentru copii cu abilitati inalte descoperiti in sectorul 6 si care asigura sustenabilitatea programului. In decurs de 24 h dupa efectuarea platii (*online banking / nu avem nevoie de nici o dovada a platii; va rugam trimiteti un sms prin care ne anuntati ca ati facut plata la 0729-029484) va vom contacta pe email pentru o programare cu psihologul si confirmarea inscrierii la testare, cu detaliile aferente.

Preselectie 2016-2017 Scoala de Excelenta:

Participanţii la testarea cu WISC IV, cel mai reputat test la nivel internaţional pentru descoperirea abilităţilor cognitive ale copiilor, intră în preselectia pentru Şcoala de Excelenţă pentru 45 de locuri care sunt scoase la concurs anual pentru copii cu abilităţi înalte.
Detalii Selectie 2016-2017: aici.
Pentru selecția pentru Scoala de Excelență, sunt asteptați copii cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani împliniți. Procesul de selecție include mai multe etape, si doar copiii care trec de preselectie sunt invitati in etapa ulterioara.

Selectia pentru 2016-2017 se va incheia pe 30.09.2016.
La Selectie pot participa copii din intreaga tara. In Programul Academic al Scolii de Excelenta pot participa copii din Bucuresti (si zonele limitrofe).

Oferta de Colaborare: Parteneriatul in Educatie de Excelenta. O oportunitate pentru Departamentul PR/HR

Va invitam la un parteneriat win-win care sustine dezvoltarea inteligentelor multiple ale copiilor angajatilor ca forma de fidelizare a angajatilor, de descoperire a copiilor cu abilitati inalte si de sustinere a dezvoltarii abilitatilor copiilor in general.
Pentru avantaje si beneficii, click aici.
Pentru detalii, va rugam contactati-ne la 0735-759 539, Manager de Proiect, Monica Gheorghiu.

Va multumim.

Formular Inscriere

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.


Sal Sol