Grup Femei si Fiice
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
  • Ca femeie, stii ca ai nevoie sa faci parte dintr-un grup de femei, pentru ca te ajuta sa te intelegi mai bine, sa iti vezi starile si nevoile reflectate in alte femei, sa te simti mai confortabila cu cine esti tu, cu feminitatea ta, in raport cu tine si cu lumea.

  • Ca mama, stii ca fiica ta s-ar dezvolta mai bine intr-un grup care sa impartaseasca autentic nevoi, ganduri, aspiratii, si ar vorbi despre schimbarile din corp, din etapele vietii unei femei, si ar intelege rolul dinamic al femeii si in perpetua schimbare in aceasta lume pe care ea il ocupa.

  • Ca bunica, simti ca ai nevoie sa dai mai departe din tot ceea ce viata ti-a incrustrat in suflet, inima si minte, si ca asta ti-ar da hrana de care ai nevoie si te-ar implini ca femeie.

Noi la Centrul Gifted Education pretuim schimbarea, filozofia pay it forward si perspectiva echilibrului minte-inima-corp si a autocunoasterii. Ele sunt absolut necesare pentru orice fiinta care vrea sa infloreasca. Dorim sa oferim un cadru pentru ca femeile de orice varsta sa infloreasca intr-o serie de intalniri tematice. Incurajam in mod deosebit participarea mamelor, bunicelor si fiicelor de peste 9 ani, din programele noastre dedicate copiilor supradotati. Avand in vedere ca maturizarea sexuala a fetitelor a coborat in jurul varstei de 9 ani, consideram ca un astfel de grup este mai mult decat indicat. In urmatoarea faza, dorim sa oferim o seara pe saptamana unui focus grup de baieti si barbati, urmand ca faza urmatoare sa intruneasca intalniri intre grupuri mixte, atunci cand ambele grupuri au atins maturitatea unei comunicari deschise, autentice, asumate.

INTALNIRILE

Vor avea loc Martea, incepand cu 05/09/2017 de la ora 19:00, la sediul Centrul Gifted Education, Str. Berzei nr. 22

Pentru tinere sub 22 de ani sunt gratuite. Peste 22 de ani, participarea se poate face prin donatii in masura benevola, fara a exista nici o obligativitate. Evenimentele fac parte dintr-o serie anuala organizată de Centrul Gifted Education si sunt destinate femeilor, în special perechilor mamă-fiică.
Participarea oricarei persoane se face pe baza de inscriere online.

Ca sa fii la curent cu toate intalnirile pentru inscrieri si tematica, inscrie-te in grupul Online Facebook Femei si Fiice

Inscrieri pentru urmatoarele 3 Evenimente anuntate:


Sal Sol