Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

[fb_like][fb_count]

cine: va invitam intr-o tabara transformationala unica, special conceputa pentru copii cu abilitati inalte, o sansa ca acesti copii minunati sa iasa din zona de confort si sa-si ASUME personal RESPONSABILITATEA dezvoltarii ca persoane.

citeste: raportul Taberei Transformationale “Tu ai potential” 2011

ce: Abilitati de gandire critica, descoperire si depasire a limitelor personale, inteligenta sociala si emotionala, abilitati de comunicare, lucru in echipa, dezvoltarea inteligentei naturii

unde: Simeria Veche, cazarea se face la Centrul de Pedagogie Simeria

cand: 9-19 Iulie (10 nopti, in a 11-a zi plecarea)

cine coordoneaza: Lider: Ramona Paduraru + trainerii: Paul Ardeleanu, Elena Ignat, Lucia Avasan, Visinel Balan, Ionut Constantin, Alina Niculita.

admini: Andreea Piticas, Andreea Ianas. Echipa noastra este formata din profesionisti experimentati si instructori pregatiti sa acorde toata atentia si sa asigure confortul maxim si siguranta intregii tabere, axata in principal pe jocuri inteligente de autocunoastere si depasire a limitelor.

cui se adreseaza: copii 9-14 ani

cost: 1200 lei (all inclusive)

cate locuri: 9 locuri

data limita a inscrierilor: 1 iulie. Va invitam sa va grabiti, locurile se ocupa rapid.

inscrieri: pe email la pr {arond} giftededu.org sau 0735-759539 prin completarea Fisei de inscriere – dupa completare si semnare, o puteti trimite pe emailul pr {arond} giftededu.org, scanata.

plata: direct in Contul Asociatiei IRSCA Gifted Education, cu titlul de donatie – atasam contractul de donatie pe care va rugam sa-l printati si prezentati la banca in momentul platii.

Va rugam sa anuntati efectuarea platii cu un sms la 0735-759539 pentru a va confirma inscrierea copilului.

Atentie! Relatia copil-parinte este unul dintre obiectivele taberei. Recomandam parintilor ca in ultimele 3 zile (3 nopti: 16 iulie, sosirea-19 iulie, plecarea) sa insoteasca copiii: ii rugam sa ne comunice acest lucru pana pe 30 iunie, ca sa avem locuri pregatite. Noi recomandam foarte serios prezenta parintilor in tabara in zilele indicate. Costul unei zile/tabara pentru un parinte este de 50 lei si include masa si cazarea.

Tabara are 6 obiective:

 1. formarea de abilitati de gandire critica
 2. descoperirea si depasirea limitelor personale
 3. formarea de abilitati de exprimare
 4. dezvoltarea inteligentei naturii- cum sa o respectam si sa o folosim creativ
 5. dezvoltarea invatarii kinestezice
 6. dezvoltarea capacitatii de initiativa si de lucru in echipa

Ce aduce aceasta tabara?

Jocuri transformationale create pentru ca cei mici sa capete abilitati noi, sa isi intareasca increderea de sine, sa iasa din zona de confort si sa-si ASUME personal RESPONSABILITATEA dezvoltarii ca persoane.

Activitati:

Simeria Veche este o zona cu potential istoric, pierduta in muntii din tinuturile Corvinilor (Hunedoara).

Activitati in aer liber: teren de fotbal si sala polivalenta

1 Vizita in zona pentru a descoperi potentialul turistic al Romaniei care va include cateva dintre urmatoarele atractii: vestitul parc dendrologic Simeria Veche, Deva-cetate, muzee, castelul de la Hunedoara, Hateg cu zimbrii, biserica de la Densus, Sarmizegetusa dacica si romana, manastirea Prislop, unde se odihneste dar ne si ajuta inca parintele Arsenie Boca, dar si raul Strei din apropiere.

Agenda. Istoricii nostri au o tableta cronologica:

Oportunitati bine create pentru ca tinerii sa isi intareasca increderea de sine, sa isi afle limitele si cum pot sa le depaseasca, sa-si dezvolte capacitatea de leadership, socializare, initiativa si curiozitate pentru nou.


Ziua si Program

 • 9 iulie Deschiderea si introducerea in atmosfera. Jocuri si Obiective
 • 10 iulie “Managementul Timpului” +  Regulamentul pentru o buna colaborare. Construim tabloul: Cine sunt eu?
 • 11 iulie Imi cunosc limitele? Jocuri de autocunoastere.  Care sunt motivatiile mele? Jocuri de descoperire. Cum gandesc? Ce emotii am? Cum actionez? Jocuri prin care copiii vor invata limitele lor fizice, emotionale si de gandire si cum sa mearga dincolo de ele in timp ce vor avea cea mai mare distractie din viata lor.
 • 12 iulie. Jocuri: Cum imi maximizez potentialul?  (1) Jocuri de autocunoastere si descoperire. Cum ma inteleg cu mine? Cum devin pasionat, ce inseamna pasiune? Cum mi-e foame de cunoastere si intelepciune? Cum dezvolt puterea mea interioara? Cine ma sprijina? Cine sunt prietenii mei in viata?
 • 13 iulie. Jocuri: Cum imi maximizez potentialul? (2) Jocuri de autocunoastere si descoperire. Cum sa fiu serios cu obiectivele mele? Cum imi fac intotdeauna un plan de actiune? Cum intra cu forta planul meu in aplicare? Cum ma Auto-Evaluez si ma adaptez noilor situatii?
 • 14 iulie. Cine e echipa mea? Jocuri de dezvoltare a inteligentei sociale si emotionale. Sunt “leader”, “follower”, sau “laggard”? Conduc, sunt condus sau ramas in urma? Tehnici de supravietuire prin gandire. Notiuni si principii ale cunoasterii de sine. Jocuri de dezvoltare a simtului orientarii, inteligenta naturii, intelegerea ecosistemului si macrocosmosului in care traim. Cum contribui eu la o lume mai buna?
 • 15 iulie. Excursie in zona.
 • 16 iulie Lucru pe echipe – Teambuilding. Pregatirea pentru Evenimentul “Tu ai potential”. Vin parintii in tabara.
 • 17 iulie. Evenimentul pentru localnici si parinti “Tu ai potential ” ce se inchide cu foc de tabara
 • 18 iulie. Inchiderea: ce am invatat, ce mi-a placut, ce voi face! Sesiune pentru parinti vs sesiune copii\
 • 19 iulie. Inchiderea: ce am invatat, ce mi-a placut, ce voi face! Sesiune pentru parinti vs sesiune copii
 • 19 iulie a 2a parte. Bagajul si pregatirea de plecare

 

INSCRIERI pana in 1 iulie 2011, prin completarea formularului de mai jos si trimiterea fisei de inscriere la pr {arond} giftededu.org. Plata se realizeaza prin contract de sponsorizare – va rugam sa-l printati pentru banca si sa ni-l trimiteti scanat si semnat pe emailul de mai sus. Multumim. Veti primi confirmarea inscrierii si toate detaliile ulterior platii. Daca aveti intrebari, va stam la dispozitie: 0735-759539.

[CONTACT-FORM]

Locatie

Centrul de Pedagogie Curativă Simeria este amplasat la circa 2 km de Simeria, pe malul drept al râului Strei, într-o zonă frumoasă şi liniştită de la marginea satului Simeria Veche, unde s-au concretizat principalele proiecte ale complexului social.

Galerie Foto Locatie

harta
simeria1simeria2simeria3simeria5
parcul-dendrologic2parcul-dendrologic3parcul-dendrologic

Parcul Dendrologic Simeria Veche. Un parc ” de vis” unde vom face o incursiune in erele verzi ale planetei


Sal Sol