Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

In Octombrie 2009, am organizat poate cea mai mare expozitie de arta donata din istoria non-profit de dupa ’89. Peste 30 de lucrari au fost incluse in Expozitia intitulata sugestiv “Pay it Forward” care a aratat solidaritatea artistilor pentru o cauza sociala deosebita. Artistii au dau mai departe cu generozitate generatiilor care vin, pentru a se infiinta primul Centru pentru copiii cu abilitati inalte.

Expozitia a fost realizata cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale de Artă Contemporană «d.fleiss & east west artists» – Stuttgart (Germania), curator: Dorothea Fleiss si a avut loc la Casa Vernescu din Bucuresti, la initiativa Dorotheei Fleiss si coordonata de Monica Gheorghiu.

Prin eforturi inimaginabile, am reusit sa infiintam un Centru unde 45 de copii cu abilitati inalte au venit la cursuri la Scoala de Excelenta din septembrie 2010 pana astazi. Am reusit sa ii sustinem 2 an de zile, pana in iunie 2012. Acum acesti copii au nevoie de tine ca sa continue cursurile in anul 3!! Am dorit sa infiintam Primul Centru Gifted Education în România! Si am reusit! Acesta este primul proiect pilot de centru unde copiii cu abilitati inalte pot veni sa fie lucreze impreuna, sa isi faca prieteni, sa isi depaseasca limitarile, sa gandeasca viitorul unei planete verzi, sa devina mai constienti de abilitatile lor, sa capete incredere in inteligenta lor, si sa si-o puna in valoare.
Sprijină copiii cu abilităţi înalte, cea mai mare bogăţie a României!

Centrul Gifted Education invita un Important Lider de Opinie pentru a sustine o chestiune de onoare si prestigiu: sustinerea primului Centru non-profit pentru copii cu abilitati inalte in Romania, un proiect auditat international si recomandat de marile forumuri internationale in educatie, sustinut de drepturile conferite de Legislatia statului roman prin Legea 17/2007.

Asociatia doreste sa puna in vanzare intr-o importanta Licitatie Publica peste 35 de lucrari de arta donate de pe tot globul pentru copiii cu abilitati inalte. Cautam un important lider de opinie cu capacitatea de a sustine promovarea vanzarii artei, in orice forma.

Te invitam sa vizualizezi arta expusa in Galeria Online a donatiilor.
Pentru orice detalii: pr {arond } giftededu.org sau 0735 759 539  (Monica Gheorghiu).
Fotograf: Lucian Calugarescu & others.


Sal Sol