Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

CUI SE ADRESEAZĂ:

Psihologi cu drept de liberă practică în Psihologie clinică sau Psihologie şcolară, studenţi în an terminal, masteranzi.

OBIECTIVELE WORKSHOPULUI:

1.Teoretice:


  • Cunoaşterea şi înţelegerea principiilor teoretice şi aplicative ale Testului WISC IV, utilizat pentru evaluarea psihologică a nivelului de inteligenţă a copilului şi adolescentului.

2. Instrumental – aplicative:

  • Formarea unor deprinderi de bază necesare aplicării şi interpretării testului prezentat.
  • Exersarea abilităţilor de aplicare şi interpretare a testului.

SELECŢIE:

Înscrierea se va face în funcţie de nivelul de motivaţie al solicitanţilor şi  numărul locurilor disponibile. Se pot înscrie 20 cursanţi la o grupă de formare.

INSCRIERI

Va rugam sa trimiteti la: inovatie [arond] giftededu.org

1 CV + date de contact (email si telefon) 2 Scrisoare de motivatie („esenta” in max ½ pag)

FINALIZAREA CURSULUI:

Participanţii vor primi un Certificat de participare din partea Asociaţiei IRSCA Gifted Education. Pentru studenţi/masteranzi orele de participare la acest workshop pot fi echivalate cu ore de practică profesională.

NUMARUL ORELOR DE FORMARE:

Sunt prevăzute 8 ore de formare (4 h  in 2 zile consecutive) ce implică atât transmiterea unor noţiuni teoretice cât şi exerciţii practice de aplicare şi interpretare a testului.

LOCAŢIA: Centrul de Inovaţie Didactică, Şcoala 155, Str. Paşcani nr 6.

Harta: click aici

Perioada:

  • Vineri – Sambata: 4 si 5 Noiembrie 2011
  • Detalii despre ora pe email, dupa selectie.

COSTUL CURSULUI: Cursul este oferit gratuit de Asociaţia IRSCA Gifted Education, cu condiţia ca participanţii să efectueze, în beneficiul Asociaţiei, 10 testări WISC în perioada noiembrie-decembrie 2011, in etapa de selectie (a doua etapa a Selectiei Internationale) pentru Scoala de Excelenta 2012 in sectorul 6. Detalii veti primi la intalnire – contractele de voluntariat precum si informatii legate de proiect si testari.

FORMATOR:

Armand Veleanovici, doctorand în Psihologie, master in Psihologie, psiholog clinician, psihoterapeut şi consilier psihologic specialist, formator certificat MECT şi MMFES, asistent formator în cadrul SPER, coordonatorul Centrului de Consiliere din cadrul DGASPC Sector 2 Bucureşti.

Membru în: Colegiul Psihologilor din România, Asociaţia Psihologilor din România, American Psychological Association, International Society of the Rorschach and Projective Methods, Asociaţia Română de Psihodiagnoză Proiectivă.

Armand Veleanovici
psiholog M.A., drd.,
psihoterapeut
www.psiconsulting.ro

psiholog colaborator IRSCA Gifted Education
Centrul de Inovatie Didactica sector 6, pentru copii cu abilitati inalte
www.giftededu.org


ANUNT General

Ne face placere sa invitam alaturi de noi Psihologi pasionati de descoperirea si sustinerea copiilor cu abilitati inalte intr-un program unic si fara precedent la nivel national dedicat in exclusivitate lor: Scoala de Excelenta, in cadrul CID- Centrul de Inovatie Didactica, primul proiect IRSCA Gifted Education in sectorul 6 in Programul de Inovatie Didactica: www.giftededu.org/scoala-de-excelenta
Dorim sa avem alaturi de noi oameni dedicati meseriei lor, dornici de a invata si de a ii sustine cu maximum de competenta pe acesti copii pentru o dezvoltare personala armonioasa, intr-un program social de educatie diferentiata axata pe dezvoltarea inteligentelor multiple si a abilitatilor lor naturale conform cu Legea 17/2007 si toate recomandarile europene si internationale cu privire la sustinerea copiilor cu abilitati inalte pentru o educatie la nivelul abilitatilor lor.
Anunt

IRSCA Gifted Education anunta deschiderea colaborarii cu cei mai pasionati psihologi/ consilieri psihologici/ psihoterapeuti cu atestat de libera practica, dar si studenti pentru a face parte din echipa Centrului de Inovatie Didactica in cadrul unui amplu Program de Inovatie Didactica care a inceput in sectorul 6 in martie 2010 – program unic in Bucuresti prin parteneriatul incheiat cu Inspectoratul Scolar Sector 6.

Profilul pe care il cautam

Ai raspuns afirmativ la una/mai multe intrebari din profil?

Daca da, te asteptam!

+ Te pasioneaza limitele cunoasterii in domeniul tau?

+ Ai studiat in strainatate?

+ Iubesti sa lucrezi cu copiii?

+ Iti doresti sa dezvolti un domeniu absolut fascinant al dezvoltarii potentialului uman, incepand cu tine?

+ Esti un self-starter?

+ Iti place cand esti implicat intr-un proiect de la inceputul lui si te bucura ca poti sa cresti odata cu proiectul, aducand contributia ta?

+ Doar student? Nu este o problema! Crestem impreuna. Cel mai important pentru noi este cat de mare e motivatia ta. Pentru ca ii vrem pe cei mai buni alaturi de noi.

Aplica! Domeniul educatiei diferentiate este un domeniu extrem de important pentru viitorul educatiei, care poate fi unul de viitor pentru cariera dvs.

Despre programul National Gifted Education puteti citi la: www.giftededu.org, www.supradotati.ro
CE VA OFERIM

1.     ATENTIE. Un inceput al colaborarii in prima faza pe baza de voluntariat. Misiunea proiectului este una dintre cele mai deosebite, si cei care au reusit sa fie alaturi de noi de la inceput s-au afirmat si si-au asumat obiective importante in relatie cu noi. De aceea, ulterior, au fost realizate si contracte de colaborare cu IRSCA Gifted Education. Datorita specificitatii proiectului si locatiei sale, recomandam aplicatii in special din BUCURESTI. 2.       Veti participa la formari gratuite in utilizarea celor mai noi baterii de teste pentru descoperirea inteligentelor multiple si abilitatilor. Veti oferi testari copiilor, parintilor si tuturor celor interesati din comunitate.

3.       Veti lua contact cu reteaua de traineri pentru formari gratuite. Veti participa gratuit la sesiuni de formare in domeniul “gifted education” in Centrul de Inovatie Didactica si in cadrul Scoli de Vara anuale pentru Educatia de Excelenta. Veti putea sustine formari (pe baza de selectie) la CID, pentru publicul larg. Detalii: http://giftededu.org/traineri

4.       Participarea dvs poate fi sustinuta pentru formarea de specialitate a masteranzilor/doctoranzilor cu adeverinta din partea asociatiei.

5.       Veti putea sa fiti asistenti la cursurile de specialitate ce vor avea loc pentru copiii cu abilitati inalte la Centrul de Inovatie Didactica.
6.      Veti intra in reteaua profesionala de colaboratori IRSCA Gifted Education in domeniul cercetarii psihologice avansate pe gifted edu, pentru extinderea Programului de Inovatie Didactica in alte judete din tara. 7.       Veti incepe o colaborare pe termen lung cu primul Centrul de Inovatie Didactica din sector 6; Va informam totodata ca asociatia are in plan infiintarea primului Centru non-profit Gifted Education pentru copii cu abilitati inalte (www.giftededu.org).


Ultimele Noutati de la Centrul de Inovatie Didactica:

Am dat Start la Inscrieri – Selectia Screening – pentru Scoala de Excelenta
http://giftededu.org/start-la-inscrieri-selectia-screening-pentru-scoala-de-excelenta
Informatii despre Scoala de Excelenta pentru copii cu abilitati inalte: http://giftededu.org/scoala-de-excelenta


Sal Sol