Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Ne face deosebita placere sa invitam maxim 12 psihologi clinicieni, consilieri psihologici, psihoterapeuti la CID, str Pascani 6 (CID = Centrul de Inovatie Didactica din Sectorul 6, gazduit in Scoala 155) la un program de training si formare gratuita in utilizarea bateriei CAS ++,  luni, 4 octombrie ora 9 am – 2 pm.
Formarea este oferita de asociatia IRSCA Gifted Education pe baza unui contract de voluntariat
care include testarea cu CAS++ a 6 copii/voluntar urmand ca dupa aceasta perioada sa se stabileasca de comun acord, conditiile unei posibile colaborari platite la Centrul permanent de testari al asociatiei.

Despre CAS++ – acreditat de Colegiul Psihologilor din România pe o perioadă nedeterminată puteti citi aici.

Cursul este sustinut de dna psih. princ. drd. Mihaela PORUMB, director executiv Cognitrom, Cluj-Napoca.

Multumim si va asteptam!
Atasam harta (zona Romancierilor).

Proiectul de formare are loc in cadrul Programului de Inovatie Didactica Sector 6- desfasurat de IRSCA Gifted Education
in parteneriat cu Inspectorat Scolar Sector 6 Bucuresti care a condus la testarea la nivel international a unei populatii de 835 de copii pentru descoperirea abilitatilor cognitive si a inclus selectia cu WISC IV si includerea intr-un program de formare gratutia de 1 an a peste 40 de copii intr-o Scoala de Excelenta de descoperire si hranire a abilitatilor inalte. In acest moment la CID se desfasoara activitati ce includ 60 de copii cu abilitati inalte.
Despre proiect:
http://www.giftededu.org/primul
Fotografii din proiect:
http://picasaweb.google.com/pr.gifted.edu/

Atentie!

Persoanele care doresc sa se inscrie sunt rugate sa trimita pana cel tarziu sambata 2 octombrie ora 2 pm la inovatie {arond} giftededu.org

  1. CV
  2. Motivatia de a fi in proiect care sa includa si o lista a proiectelor in care a fost implicat, marimea acestora (beneficiari, durata in timp, etc), experienta in utilizarea bateriilor internationale de testari pentru descoperirea abilitatilor si alte informatii relevante pentru o colaborare

Inscrieri Online pentru 12 persoane (participarea la curs se face cu confirmarea organizatorilor)

[CONTACT-FORM]


Sal Sol