Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

 

 „Desenează Campusul viitorului”

ArhitecturaCentrul Gifted Education, asociație non-profit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiiilor cu abilităţi înalte (supradotaţi), în parteneriat cu Look and Learn, o bibliotecă de  imagini, specializată în imagini educaționale, cu sediul în Londra, organizează „Desenează Campusul viitorului”, o competiție internațională de artă la care sunt invitați să participe și copiii din România.
Aceștia își pot pune imaginația la încercare prin desenarea campusului ideal, așa cum vor ei să arate, iar înscrierea în competiție se poate face simplu, doar cu încărcarea lucrării pe platforma Look and Learn. Comisia Look and Learn va propune câteva nominalizări pentru fiecare categorie de vârstă (0-7, 8-11, 12-18), iar Centrul Gifted Education va alege trei câștigătorii pentru fiecare secțiune. Aceștia vor primi certificate personalizate și premii în valoare totală de cel puțin 240 £ (premiul I – 35 £, premiul II – 25 £, premiul III – 20 £), iar cele mai bune trei lucrări din fiecare grupă de vârstă vor fi postate în galeria câștigătorilor și pe pagina de internet a bibliotecii Look and Learn, atât în cadrul secțiunii „Galeria de arta a copiilor” cât și în „Galeria câștigătorilor”.
Perioada de înscriere este în plină desfășurare, iar premiile vor fi anunțate pe 21 Noiembrie, de sponsorul Asociația Centrul Gifted Education.

 

 
CCampusul Viitoruluientrul Gifted Education își propune să construiască o școală ecologică,  “Zero energy”, bazată pe tehnologii verzi, dedicată copiilor cu inteligenţă înaltă, care să reprezinte cea mai modernă instituţie de educaţie din România, inovativă ca design, ca practici ecologice, dar și la nivel de tehnici didactice. Proiectul este recomandat internaţional, sprijinit de legislaţia naţională (Legea 17/2007, Legea 1/2011 secţiunea 14), precum și de comunităţile şi experţii de profil din Germania, SUA, UE.
Pentru mai multe detalii, accesați websitul competitiei: click aici.

 

Contact pentru informații suplimentare: Diana Nahorniac
E-mail: diana.nahorniac [ a rond ] yourlink.ro ; Telefon: 0722 598 059


Sal Sol