Grup de Suport “Femei si Fiice”
Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
  • Ca femeie stii ca ai nevoie sa faci parte dintr-un grup de femei, pentru ca te ajuta sa te intelegi mai bine, sa iti vezi starile si nevoile reflectate in alte femei, sa te simti mai confortabila cu cine esti tu, cu feminitatea ta, in raport cu tine si cu lumea.

  • Ca mama, stii ca fiica ta s-ar dezvolta mai bine intr-un grup care sa impartaseasca autentic nevoi, ganduri, aspiratii, si ar vorbi despre schimbarile din corp, din etapele vietii unei femei, si ar intelege rolul dinamic al femeii si in perpetua schimbare in aceasta lume pe care ea il ocupa.

  • Ca bunica, simti ca ai nevoie sa dai mai departe din tot ceea ce viata ti-a incrustrat in suflet, inima si minte, si ca asta ti-ar da hrana de care ai nevoie si te-ar implini ca femeie.

Noi la Centrul Gifted Education pretuim schimbarea, filozofia pay it forward si perspectiva echilibrului minte-inima-corp si a autocunoasterii. Ele sunt absolut necesare pentru orice fiinta care vrea sa infloreasca. Dorim sa oferim un cadru pentru ca femeile de orice varsta sa infloreasca intr-o serie de intalniri tematice. Incurajam in mod deosebit participarea mamelor, bunicelor si fiicelor din programele noastre, de peste 9 ani. Avand in vedere ca maturizarea sexuala a fetitelor a coborat in jurul varstei de 9 ani, consideram ca un astfel de grup este mai mult decat indicat. In urmatoarea faza, dorim sa oferim o seara pe saptamana unui focus grup de baieti si barbati, urmand ca faza urmatoare sa intruneasca intalniri intre grupuri mixte, atunci cand ambele grupuri au atins maturitatea unei comunicari deschise, autentice, asumate.

Vrei sa facilitezi 3 intalniri minim?

Cautam facilitatori pentru temele propuse mai jos, si daca simti sa te inscrii facilitator te invitam sa o faci cu toata increderea aici.
Va asteptam!

Prima intalnire “de cunoastere”

Va invitam sa ne cunoastem la o prima intalnire in ziua de 6 iunie 2017 orele 18.30-19.30 in Berzei 22. Scopul acestei intalniri este pentru a comunica, a ne pune de acord asupra cadrului, coordonarii si a face planificarea intalnirilor. Intalnirile saptamanale ale Grupului “Femei si Fiice” de marti vor incepe in Septembrie 2017 in data de 5.09, marti, orele 19.00 – 21.00.

Cadrul oferit

Centrul Gifted Education ofera spatiul de manifestare, saptamanal, in fiecare marti seara (2 h-2,5 h) in Berzei 22 pentru un grup de suport pentru tinere fete si femei de orice varsta.

Intalnirile

Pentru tinere sub 22 de ani sunt gratuite. Peste 22 de ani, participarea se poate face prin donatii in masura benevola, fara a exista nici o obligativitate.
Participarea oricarei persoane se face pe baza de inscriere online si intalnirea poate avea loc cu un minim de 4 participanti per intalnire. Asociatia va face publice intalnirile in grupurile sale online, in newsletter, si social media.

Pentru primul grup de suport conditiile sunt:

  • Facilitatorii participa pe baza de voluntariat, anuntandu-si prezenta, tematicile si inscrierea aici.
  • Facilitatorii au rolul de a asigura o baza sigura, un cadru de respect, de autenticitate si de incredere reciproca in care toti participantii sa se simta in siguranta si in confort. Conditie obligatorie: facilitatorii pot fi persoane feminine, cu capacitatea de a conduce grupuri – dovedita.
  • Facilitatorii nu au voie: sa prezinte opiniile unor corporatii, unor firme personale, sau sa-si vanda serviciile sau sa-si promoveze serviciile grupului. Deontologia grupului presupune: participarea este voluntara, strict in interesul grupului, iar al facilitatorului din persectiva evolutiei impreuna cu grupul. Dorim sa avem facilitatori care inteleg ca participarea lor la intalniri se poate anula doar cel tarziu 3 zile inainte de data stabilita.

Dorim sa asiguram un cadru stabil, placut, confortabil si continuitate asa incat pentru orice intalnire va exista:

  • 1 Facilitator principal (persoana care va facilita grupul pe parcursul celor 2-2,5 ore)
  • 1 Helper (persoana care se ofera sa sustina facilitarea in intregime in lipsa facilitatorului principal)
  • 1 Coordonator.
Coordinatorul

Acceptam si asteptam candidatura unui Coordonator – aceasta persoana va anunta orice modificare in programul intalnirilor, este responsabila de respectarea conditiilor centrului, iar daca intalnirile se anuleaza anunta toti participantii (dorim sa fie cazuri rare si doar atunci cand facilitatorul si helper-ul sunt in imposibilitate practica de a participa). Intalnirile in acest caz special se pot anula cel tarziu cu 3 zile inainte de data stabilita. Doresti sa aplici pentru a fi coordonator? Click aici.

Pozitia este pentru minim 6 luni, aprox 24 de intalniri (1 intalnire/ saptamana)

Grup de Suport Femei si Fiice


Sal Sol