Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us


drum-tobe-kidMotto: “Cand vrei sa bati toba mare si nu ai unde, vino la noi” Impreuna reusim acest lucru 🙂

Acest eveniment este dedicat copiilor, care pot veni insotiti de parinti (pot participa copii cu varsta minima de 4 ani, maxim 11).

Copiii peste 11 ani, pot participa la drums circle de la ora 19, alaturi de adulti, in aceeasi zi, vinerea.

Lansam Drums Circle @ Big Sounds in fiecare vineri, incepand cu Vineri 29.01 orele 17.20-18.30 pentru a ne conecta si a ne uni intr-o comunitate puternica.

Ce instrumente?

Vei putea sa bati: djembe, tamburine, sa creezi ritm din maracas, sa sufli in kazoo si didgeridoo, sa creezi vibratii acustice stranii sau inedite 🙂 din agogo, guiro, triangle, cabasa, sa creezi sunetul ploii prin rainmakers si sa bati cea mai mare toba: toba de diametru 90 de cm, atractia grupului realizata in tara noastra de Maestrul Tudorita Lupasc din Fagaras.

De ce?

Muzica tobelor, muzica ritmata, are rolul de a conecta spiritele si a ne face mai puternici ca oameni, indivizi, si mai ales, ca grup. Frecventele joase contribuie la cresterea constiintei de grup, a apartenentei la grup si la hranirea increderii in sine. Pentru mai multe detalii despre importanta sunetelor in hranirea bio campului uman, despre legatura dintre credintele noastre venind din cultura noastra si psihologia noastra sociala din Romania, iti recomandam si The Mind Body Code de Dr Mario Martinez.

Beneficii pentru copii

  • Cresterea increderii in sine
  • Dezvoltarea imaginii de sine
  • Ascultarea ritmului interior
  • Dezvoltarea simtului muzical
  • Dezvoltarea sentimentului de includere, de apartenenta si de prietenie
  • Includerea intr-un grup de practica constant faciliteaza aptitudini pe termen lung si sudarea unor relatii umane mai bogate

Cercul va fi sustinut de Constantin Nicolau, muzician @ echipa Centrului Gifted Edu.

drum-tobe-kid2Frecventa intalnirilor:

In fiecare vineri. Va rugam sa fiti punctuali.

Calendar intalniri:

vineri, 29 ianuarie;
5, 12, 19, 26 februarie

4, 11, 18, 25 martie

etc

Locatia

Centrul Gifted Educaton in Str Berzei 22.

Cum participi?

Participarea se face pe baza de donatie;

  • donatie minima 20 de lei; din donatiile aduse de dvs. vor mai fi cumparate instrumente: chitara, flaut, saxofon, violoncel, viola, si djembe de la Thomann Romania 
  • sau puteti participa cu: 3 kg de mere; 3 kg de banane; 3 kg de ulei si asa mai departe. 🙂

Cum te inscrii?

Sunt doua sesiuni:

Click aici  Vinerea sesiunea de la orele 16-17

Click aici Vinerea sesiunea de la orele 17.20-18.30

Nu se trimit confirmari decat atunci cand s-a depasit numarul maxim de participanti (20). Cand numarul maxim este atins, organizatorii trimit un email, (doar) catre ultima persoana, de atentionare. In acest caz, sunteti pe o lista de asteptare.

Organizatorii isi pastreaza dreptul de a isi selectiona participantii.

Atentie!

Participarea se face cu respectarea Acordului de participare pe care il puteti consulta aici– semnatura se considera implicita. Acordul a fost publicat in data de 23.01.2016 si este valabil pe intreaga perioada a workshopului din 2016. 

Va asteptam!


Sal Sol