Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Drum1Motto: “Cand vrei sa bati toba mare si nu ai unde, vino la noi” Impreuna reusim acest lucru 🙂
Acest eveniment este dedicat adultilor in special (pot participa copii cu varsta minima admisa de 12 ani). Un eveniment similar, dedicat copiilor sub 12 ani face parte din preocuparile noastre si va fi lansat in anul 2016. Va multumim pentru colaborare!
Lansam Drums Circle @ Big Sounds in fiecare vineri, incepand cu Vineri 18.12 orele 19-20.30 pentru a ne conecta si a ne uni intr-o comunitate puternica.

Ce instrumente?

Vei putea sa bati: djembe, tamburine, sa creezi ritm din maracas, sa sufli in kazoo si didgeridoo, sa creezi vibratii acustice stranii sau inedite 🙂 din agogo, guiro, triangle, cabasa, sa creezi sunetul ploii prin rainmakers si sa bati cea mai mare toba: toba de diametru 90 de cm, atractia grupului realizata in tara noastra de Maestrul Tudorita Lupasc din Fagaras.

De ce?

Muzica tobelor, muzica ritmata, are rolul de a conecta spiritele si a ne face mai puternici ca oameni, indivizi, si mai ales, ca grup. Frecventele joase contribuie la cresterea constiintei de grup, a apartenentei la grup si la hranirea increderii in sine. Pentru mai multe detalii despre importanta sunetelor in hranirea bio campului uman, despre legatura dintre credintele noastre venind din cultura noastra si psihologia noastra sociala din Romania, iti recomandam si The Mind Body Code de Dr Mario Martinez. Inedit este ca in cadrul intalnirilor, in doar 5 minute, vor fi prezentate proiectele asociatiei si unde poti pune mai departe din energia ta!

Cercul va fi sustinut de Constantin Nicolau, muzician @ echipa Centrului Gifted Edu.

Frecventa intalnirilor:

In fiecare vineri. Prima intalnire, vineri 18.12 orele 19-20.30

Calendar intalniri:

vineri, 8, 15, 22, 29 ianuarie;
5, 12, 19, 26 februarie

etc

Locatia

Centrul Gifted Educaton in Str Berzei 22.

Cum participi?

Participarea se face pe baza de donatie;

  • donatie minima 20 de lei; din donatiile aduse de dvs. vor mai fi cumparate instrumente: chitara, flaut, saxofon, violoncel, viola, si djembe de la Thomann Romania 
  • sau puteti participa cu: 3 kg de mere; 3 kg de banane; 3 kg de ulei si asa mai departe. 🙂

Cum te inscrii?

 Click aici.

Va asteptam!


Sal Sol