Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us


IRSCA Gifted Education anunta cu bucurie inaugurarea in data de 21.09, miercuri, intre orele 19-20.30 la CID – Centrul de Inovatie Didactica dedicat copiilor cu abilitati inalte din sector 6, a donatiei unui superb Pian Digital YAMAHA din partea Kiwanis Luxembourg, prin amabilitatea d-lui Jos Scholtes, care a luptat practic pentru copiii cu abilitati inalte, pentru sansa ca ei sa-si dezvolte abilitatile cantand la un instrument, „
Regele tuturor instrumentelor”, Pianul. Acest donatie este dedicata Centrului de Inovatie Didactica, sustinand realizarea in cele mai bune conditii a unui inovator Curs de Dezvoltare a Creierului Muzical sustinut de catre prof. Adrian Naidin, violocelist, muzician si compozitor. Sub coordonarea sa, copii cu abilitati inalte vor realiza un microrecital.

In cadrul evenimentului vor fi prezenti reprezentanti Kiwanis Romania.

Sunt invitate sa participe la eveniment persoane din domeniul culturii, artisti si compozitori dornici  sa contribuie la planurile de sustinere a copiilor supradotati prin muzica. Dorinta asociatiei este sa atragem atentia prin acest eveniment, pentru a primi donatii de instrumente pentru o viitoare Scoala de Muzica condusa de muzicianul Adrian Naidin si sotia sa, in colaborare cu IRSCA Gifted Education, o scoala de muzica moderna, dedicata in exclusivitate copiilor cu abilitati inalte descoperiti de asociatie.

Lista instrumentelor muzicale necesare pentru donatie este disponibila acum aici:

http://giftededu.org/donatie-de-instrumente-muzicale-pentru-copiii-cu-abilitati-inalte

Sunt invitati sa contribuie la proiect toti artistii care se simt atrasi de proiect si cred ca isi pot implini propriul vis al copilariei in favoarea dezvoltarii la nivel de excelenta a inteligentei muzicale la copii.

Reprezentanti ai presei sunt asteptati la eveniment.

Pregatirile sunt realizate pentru un minunat fly-bufet de catre bucatarul International Danyelle.

RSVP: pr@giftededu.org, sau la telefon 0735-759539, Monica Gheorghiu, Manager de Proiect.

Locatia: Centrul de Inovatie Didactica (CID): str Pascani nr 6, sector 6 (zona Romancierilor, Drumul Taberei) Pentru o harta, vizitati www.giftededu.org/calendar


Sal Sol