Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Toate scolile si gradinitele din Romania sunt invitate sa ia parte la campania DAU MAI DEPARTE. Cu arta ta, poti ajuta la construirea celui dintai Centru non-profit pentru Descoperirea Talentelor si Inteligentei din Romania.

Vrei sa ajuti?

* Tot ce trebuie sa faci este sa realizezi o lucrare la clasa, cu toti colegii, sau acasa (pe care o poti realiza pe orice hartie, orice dimensiuni – noi iti recomandam A4).
* Ne puteti trimite lucrarile pana pe 20 mai (inclusiv) si noi le vom expune pe 1 iunie in Bucuresti si apoi le veti putea vedea online.
* Este prima expozitie nationala a copiilor din Miscarea Mondiala Pay it Forward!
* Pay it Forward este O filozofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor. Faci un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, ajuta alti oameni care nu se pot ajuta singuri. Este o campanie de educatie sociala, prin care copiii ajuta alti copii, in mod constient contribuind la imbunatatirea vietii lor.
Pentru participare, autorul lucrarii/ intreaga clasa va primi o diploma de voluntariat in campania Nationala DAU MAI DEPARTE.
Iti multumim si te invitam sa vii sa vezi lucrarile online dupa 1 iunie la adresa www.supradotati.ro/daumaideparte

Este principiul iubirii, al bunatatii, la care nu mai trebuie sa speram, ci sa credem, prin forta extinderii.

Detalii despre campanie:

http://www.supradotati.ro/daumaideparte

****************************
DAU MAI DEPARTE este prima campanie care s-a afiliat la Miscarea Mondiala PAY IT FORWARD, dorind sa ne faca sensibili la infiintarea primului Centru Gifted Education din Romania pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei, www.giftededu.org

Filosofia DA MAI DEPARTE este aceea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filosofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor.

Ai dat mai departe. Ai ajutat un copil.
Te felicitam pentru gestul tau

****************************
Multumim cu caldura sponsorului campaniei:
BIOnatura

****************************

Primii care au sustinut proiectul sunt micutii din clasa I-a B din Colegiul National de Arte “Regina Maria” Constanta. Aici puteti vedea doar o parte din lucrari. Intre 5-12 Aprilie 2009 a avut loc asadar prima Expozitie a “Manutelor de copii care construiesc cea mai frumoasa gradinita din Romania”
Iata ce au lucrat ei. 🙂

Dau mai departe. Ajut un copil.

maini-1maini-2maini-11maini-12maini-16


Sal Sol