Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us


“Arta suprema a profesorului este de a trezi bucuria exprimarii creatoare si bucuria cunoasterii”
– Einstein

happy-familyDeschidem larg usile celor care sunt ambitiosi si vor sa se formeze ca specialisti ce vor colabora cu Centrul Gifted Education. Astfel, Centrul Gifted Education lanseaza un nou modul de gifted education de 18 ore ce urmareste o introducere care-i angajeaza pe participanti intr-o calatorie extrem de stimulanta in formarea cunostintelor de baza si a principiilor unei educatii individualizate, de stimulare a potentialelor copilului. Vor fi abordate subiecte de maxim interes ale educatiei de descoperire a talentelor  si a inteligentelor multiple. Ne adresam trainerilor, specialistilor si formatorilor cu performante individuale deosebite, celor care invata pe altii din pasiune, tuturor celor interesati, parinti si curiosi ;).
Modulul va aborda teme specifice si va include obligatoriu interactivitatea cu sala. Practic, cei prezenti sunt invitati sa vina cu intrebarile lor din arealul dezvoltarii copilului. Orice intrebare este buna, ne asteptam ca fiecare cursant sa aiba o lista pregatita.
Asteptam la curs ‚avid learners’, persoane  interesate atat de propria dezvoltarea personala cat si de a amplifica cu maxima caldura, calauzirea copiilor spre bucuria de a invata si de a se dezvolta.

TEME ABORDATE:

 • CONCEPTE DESPRE DOTAREA UMANA
 1. Notiuni de baza despre dezvoltarea umana/ 1 h
 2. Conceptii si natura dezvoltarii inteligentei umane si creativitatii: modele si teorii/ 1 h
 3. Teorii si modele despre inzestrarea umana si talent/ 1 h
 4. Ritmuri de dezvoltare a personalitatii, a aptitudinilor si abilitatilor factori stimulatori si/sau inhibitori / 1 h
 5. Dezvoltarea asincrona, hiperexcitabilitatea si adaptarea sociala/ 1 h
 6. Harta mentala si structura mecanismelor gandirii/ 1 h
 7. Stagiile de dezintegrare pozitiva a personalitatii si dezvoltarea abilitatilor cognitive/ 1 h
 8. Caracteristici cognitive, afective, si sociale ale copiilor inzestrati, cu potential inalt sau talentati/ 1 h
 • IDENTIFICAREA COPIILOR CU POTENTIAL INALT (Gifted & Talented)
 1. Fundamentele procesului de identificare / 1 h
 2. Identificarea copiilor si tinerilor (persoanelor) cu abilitati inalte. Caracteristicile psihologice si de personalitate a acestora. Instrumente in procesul de identificare/ 1 h
 3. Modele ale identificarii. Identificarea in practica / 1 h

CAND SI UNDE

Cursul va avea loc timp de 3 zile intre 3-4-5 Septembrie 2010 (vineri-sambata-duminica) intre orele 10 am- 16 la Scoala 167, Sala de Festivitati, sector 6, Bucuresti, RO, pentru harta vizitati linkul. Mijloace de transport din apropiere sunt: metroul (Crângaşi), autobuzele 178 şi 601 şi tramvaiul 41.

PREMIU in Educatia de Excelenta

2007: IRSCA Gifted Education a primit premiul pentru educatie de excelenta si pentru promovarea si initierea consortiului EDUGATE- Salonul National de Psihologie.

irsca-gifted-education-premiul-de-excelenta-in-educatie_small1

Premiul de excelenta in educatie 2007 oferit de Salonul National de Psihologie. Foto: Mihai Stoica

TRAINERI

Modulul este sustinut de Presedintele EDUGATE si IRSCA Gifted Education – Profesor Dr Florian Colceag, M.A. in Education, specializare in Gifted Education, 2001, Utah State University; expert international in Gifted education; 20 de ani de experiență în educația copiilor supradotați și în antrenarea copiilor olimpici la matematică cu care a obtinut mai mult de 60 de medalii de aur la competiții internaționale de matematică; reprezentant in Romania al World Council for Gifted and Talented Education. Membru al Clubului de la Roma, Membru WCGTC; ECHA; NYEX; Asia-Pacific Federation of the WCGTC; membru AUSTEGA; British Columbia Federation, Membru fondator al primei reţele internaţionale de policy makers în educaţia de excelenţă, Membru fondator al Consorţiului European pentru Copiii cu Nevoi Speciale de Educaţie.

COST

Cursul costa 350 RON. Se elibereaza diploma de participare la curs recunoscuta de Inspectorat Scolar Sector 6. Se ofera suport de curs electronic.
Plata se efectueaza numai direct prin banca (la banca direct, prin OP, sau online) in contul:

Centrul Gifted Education

CIF: 17262316

Cont in LEI, Unicredit sucursala Drumul Taberei:

RO71 BACX 0000 0008 0559 5000.

Detalii de plata: c/v curs de formare gifted education .

Nu-l rata, e un curs pentru cei care cred ca pregatirea pentru viitor a copiilor incepe acum. Va invitam sa va inscrieti cat mai curand.

Parteneri

Inspectorat Scolar Sector 6

INSCRIERI

Inscrierea la modul se realizeaza completand formularul si efectuand plata cel tarziu pana Joi, 2 septembrie, ora 17. Nu-l rata, pentru ca pregatirea pentru viitor a copiilor incepe acum si incepe cu tine.

Va invitam sa va inscrieti cat mai curand.

Telefon de Contact: Monica Gheorghiu, 0729 029 484. In decurs de maxim 24 h, veti primi pe email confirmarea inscrierii. Va multumim.

[CONTACT-FORM]

Preview YOUTUBE:

http://www.youtube.com/user/GiftedEducation

http://www.youtube.com/user/irscaschoolSal Sol