Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Copiii supradotati de la Scoala de Excelenta au urmat sambata, 24 martie 2012, un extraordinar Eveniment Gastronomic printr-un Curs de Gatit Sanatos si Distractiv alaturi de Bucatarul International Dan Erbarescu, care reuseste de fiecare data sa uimeasca cu preparatele sale de o frumusete apetisanta, o adevarata creatie de arta gustativa. Pe baza unui meniu ales special de catre bucatarul Danyelle, copiii supradotati au invatat cum se pregateste un meniu energizant si sanatos. Avand varste intre 10-11 ani, copiii au avut sansa sa invete acum cum arata o bucatarie sanatoasa, sa aplice teoria in practica si sa manance propriile creatii gastronomice, avand ocazia extraordinara de a lucra live pe plite electrice prin inductie oferite cu generozitate de firma Electrolux pentru eveniment. Danyelle le-a pregatit si harta combinarii alimentelor si explicatiile de rigoare. Chipurile fericite ale copiilor vorbesc despre succesul acestui eveniment. Noi invatam copiii sa gateasca sanatos pentru o viata sanatoasa!

Detaliile de contact ale Bucatarului nostru Dan Erbarescu, Danyelle: www.danyelle.ro

Extras din Stirea Publicata de www.electrolux.ro:

“Electrolux sustine initiativa Scolii de Excelenta de a-i educa pe copiii supradotati cu privire la importanta unei alimentatii sanatoase”

“Electrolux s-a alaturat demersului initiat de Centrul Gifted Education – Scoala de Excelenta pentru copii cu abilitati inalte, prin care se urmareste educarea copiilor, dar si a parintilor, cu privire la importanta si beneficiile unei alimentatii sanatoase. In cadrul acestui proiect-pilot, copiii Scolii de Excelenta au invatat cum sa isi prepare singuri o masa delicioasa si sanatoasa.

Cursul-pilot de cooking si alimentatie sanatoasa a fost organizat sambata, 24 martie, la sediul Scolii de Excelenta din Bucuresti. Electrolux a sprijinit aceasta initiativa, punand la dispozitie electrocasnice de ultima generatie: plite, cuptoare, blendere – care nu sunt doar usor de utilizat, ci si foarte sigure, putand fi cu usurinta folosite chiar si de catre copii.

Cei 15 copii cu varste cuprinse intre 9-12 ani au descoperit, prin joc, secretele bucatariei, si au invatat sa pregateasca un meniu sanatos: salata cu pui si cartofi cu rozmarin, desert energizant din seminte, cereale si miere, si suc delicios de fructe.

Cu aceasta ocazie, copiii si parintii au testat performantele electrocasnicelor Electrolux si au aflat despre multiplele lor functii de siguranta: cuptoarele dispun de o siguranta speciala pentru copii, de o functie de blocare in standby, de blocare mecanica a usilor si de oprire de siguranta. Plitele beneficiaza, de asemenea, de siguranta pentru copii, eliminand astfel riscul pornirii accidentale de catre cei mici.”
Citeste intreaga stire aici.


Sal Sol