Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Mediul de excelenta creat cu metode inovative in educatia si dezvoltarea copilului

Conferinta Nationala: “Mediul de excelenta creat cu metode inovative in educatia si dezvoltarea copilului” 28.09.2014

Orele 10:00 – 15:30, Hotel Parliament, Bucuresti, str Izvor 106.

Dedicata: psihologilor, trainerilor, cadrelor didactice, consilierilor scolari, lucratorilor de tineret. Specialistii Centrului Gifted Education, InfoSPEED precum Alexandru Bordea, trainer Ramona Paduraru vor fi prezenti sa lucreze practic metode de educatie diferentiata impreuna cu publicul.

Atentie!

Ai o metoda, un instrument inovativ de lucru cu copiii?

Vrei sa il faci cunoscut? Daca vrei sa fii selectionat trimite pana pe 20 septembrie la email ramona.ok [ a rond] giftededu.ro o descriere si noi te invitam sa il prezinti in cadrul conferintei! Participantii astfel selectionati sa isi prezinte metodele, participa gratuit.

Cele mai bune metode vor fi promovate ulterior de Centrul Gifted Education si sustinute la Scoala de Excelenta pentru copii supradotati de catre chiar initiatorii lor, in urma unei formari de specialitate.

Scopul conferintei:

  • Lucrul direct cu metode practice ale mediului de invatare diferentiat pentru copilul supradotat (procese, produse, continut si atmosfera de invatare diferentiata)
  • Metode prezentate de specialistii Centrului Gifted Education, InfoSPEED

Traineri:

Printre vorbitori/ Subiecte abordate

 

lucram cu adultii cu metodele pe care le utilizam in lucrul cu copiii supradotati pentru a simti pe viu, in mod direct, aspectele teoretice

Lucram cu adultii cu metodele pe care le utilizam in lucrul cu copiii supradotati pentru a simti pe viu, in mod direct, aspectele teoretice

Ce face aceasta conferinta sa fie diferita:

  • lucram cu adultii cu metodele pe care le utilizam in lucrul cu copiii supradotati pentru a simti pe viu, in mod direct, aspectele teoretice
  • facilitam intrarea in contact cu notiuni care pot transforma viziunea asupra invatarii
  • experimentati inversat piramida invatarii a lui Bloom, fiind provocati in formarea de abilitati de ordin superior, exact asa cum au nevoie copiii supradotati

 

Continut

10.00- 10.30 Deschidere Conferinta

10.30- 11.00 Metode practice utilizate in educatia copiilor supradotati

11.00- 11.30 Metode de invatare rapida InfoSPEED

11.30- 14.00 Prezentare Metode participanti: 15min/ participant

14.00- 14.30 Pauza si networking

14.30- 15.15 Evaluare

15.15- 15.30 Networking si inchidere

Inscrieri

Costul conferintei: 90 lei/ adult sau 120 lei/ grup 2 persoane

  • Se achita prin PayU pana in data de 25.09 sau
  • direct in contul nostru Unicredit: prin sponsorizare, cu contract descarcabil click aici.

Centrul Gifted Education
Cod Fiscal: 30151382
Cont IBAN in lei: RO71 BACX 0000 0008 0559 5000
deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank, sucursala Drumul Taberei
Detalii plata: sponsorizare nume si prenume

Adeverinte

Se ofera adeverinta de participare.

Inscrierea pe Lista participanti

Dupa realizarea inscrierii, va invitam sa trimiteti un email la pr {at} giftededu.ro pentru trimiterea invitatiei si inscrierea pe lista participantilor / sa telefonati la 0735 759 539.

Locatia

Hotel Parliament, Bucuresti, str Izvor 106, Sala etaj 9 − Parliament Panorama

Harta: click aici.

 

 

      Conferintele din Septembrie sunt dedicate parintilor, si respectiv, profesorilor care lucreaza direct cu copiii supradotati. In fiecare clasa din Romania se gasesc 1-2 copii supradotati care se plictisesc, agonizeaza, sunt frustrati si nu stiu ca sunt supradotati si au pur si simplu nevoie de alt fel de educatie, o educatie diferentiata. Potrivit legii 17/2007, profesorii au nevoie sa se bucure de programe de perfectionare in domeniul psihopedagogiei tinerilor supradotati. Noi oferim aceasta formare de intelegere a specificului unui mediu de hranire necesar copilului supradotat acasa si la scoala, pentru a le usura munca. Vom lucra prin jocuri de relationare si vom experimenta principiul “Nature and Nurture”, vom explora prin lucru in echipa despre miturile despre “Excelenta”: „Ce este si ce nu este?”. Vom descoperi impreuna nevoile speciale ale copilului supradotat, viziunea unei educatii de durata, ce inseamna sa ai o relatie buna cu un copil supradotat si ne vom organiza pentru a forma comunitatea parintilor copiilor supradotati.

Aspectul cel mai important de retinut este ca vom lucra cu adultii cu metodele pe care le utilizam in lucrul cu copiii supradotati, pentru a simti pe viu, in mod direct aspectele teoretice. Conferinta din 14.06 s-a bucurat de un mare succes in randul parintilor si am primit numeroase laude si incurajari. Parinti prezenti la conferinta ne-au spus ca le-am schimbat total viziunea asupra invatarii. Speram ca si alti parinti sa-si doreasca o astfel de experienta, care sa ii deschida spre o noua lume.


Sal Sol