Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Public-Speaking2KIDx, CONFERINŢA COPIILOR CARE AU CE SPUNE DESPRE EDUCATIE!

Copiii spun lucruri adevărate despre educaţia din România!

Nicio naţiune, nicio societate nu îşi poate permite să neglijeze copiii şi tinerii cu cele mai mari potenţiale aparţinând poporului său. Vârfurile constituie o bogăţie naţională Dr. Klaus Urban, Ex Preşedinte WCGTC

Centrul Gifted Education anunţă simultan Evenimentul Anului de recunoaştere socială a copiilor cu abilităţi înalte intelectuale – Copiii Supradotaţi. Sunt invitati sa primeasca diplome de recunoastere copiii care au realizat performante de varf prin testele internationale, cu recunoastere internationala si nationala.

Despre KIDx: CONFERINŢA COPIILOR CARE AU CE SPUNE DESPRE EDUCATIE

S-au scurs 8 ani de la publicare ca lege nationala a Legii 17/2007 pentru tineri supradotati capabili de performanta inalta, fara ca aceasta lege sa fie aplicata. In acest moment copiii ies la rampa pentru a se exprima ca vorbitori in public. Copiii, membri ai Centrului Gifted Education, castigatori ai burselor oferite de Speakers Club Junior, sunt pregatiti sa-si expuna ideile proprii si pentru a susţine cauza copiilor supradotaţi din România.

CE PRIMEȘTI, CONCRET, LA ACEST EVENIMENT?

1. Informaţii relevante despre cine sunt copii supradotaţi
2. Afli cum poţi susţine dezvoltarea copilului tău supradotat.
3. Informaţii despre modul în care se pot integra copiilor supradotaţi în societatea românească.
4. Invitaţie la dezbatere. Cum putem dezvolta împreună un sistem de învăţământ de stat care să suţină dezvoltarea acestor copii?
5. Lansarea pentru crowdfunding a Campusului verde pentru copii supradotati
6. Distracţie şi implicare, aşa cum stim noi să lucrăm la Centrul Gifted Education. Învăţăm despre abilităţile noastre împreună, colectiv.

7. Vei fi parte a campaniei de conştientizare a fenomenului de risipă naţională a valorii intelectuale a acestei ţări. Evenimentul va fi filmat integral şi va face obiectul unui videoclip cu scopul de fi prezentat către top 100 femei din România pentru constientizarea amplorii fenomenului de risipa nationala. Un proiect social, asumat colectiv. 200,000 de copii supradotaţi nu sunt identificaţi, nu le sunt recunoscute nevoile special şi nici nu li se respectă dreptul la educaţia diferenţiată conform legii. Copiii descoperiti cu abilitati inalte au nevoi speciale si un risc social inalt (97% dintre copiii supradotati se rateaza conform normelor sociale, potrivit unei cercetari in UK in 2010 ceea ce face din acest lucru un tabu). Sub ochii intregii societati, are loc o uriasa risipa de oameni cu abilitati inalte, “cea mai mare pierdere a culturii noastre” (Gowan), fapt confirmat de o intreaga literatura de specialitate.

CINE SUNT VORBITORII?

Câştigătoarele bursei Speakers Club Junior: Diana Petre si Bianca Ionescu

 • Diana Petre în vârstă de 10 ani este pasionată de animalele marine reuşind o prezentare excelentă despre aceste vieţuitoare în cadrul Muzeului Naţional Grigore Antipa.
 • Bianca Ionescu în vârstă de 10 ani este pasionată de muzică şi călătorii, îi place să vorbească mereu despre întâmplările amuzante petrecute în viaţa ei, captând atenţia publicului foarte uşor.
 • Adelina Petre, mezina grupului de vorbitori în public Speakers Club Junior, în vârstă de numai 6 ani este o energie vie. Vorbeste liber despre pasiunile ei dar mai ales despre Printesa Sofia, idolul varstei sale.
 • Alexia Drăgan, 10 ani, pasionata de tot ceea ce este frumos in viata sa dar mai ales de muzica si poezie. Alexia este castigatoarea mai multor concursuri nationale de acest gen.
 • Mihaela Mathe, Trainer Speakers Club Junior; Executiv Manager în cadrul companiei “One Smart Star Romania”
 • Monica Gheorghiu, Preşedinte Centrul Gifted Education, Femeia Anului 2012 pentru Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului, Membru Mensa UK
 • Adelin Dănăilă, elev în clasa a 12-a, pasionat de dezvoltare personală, este cel mai tânăr membru a clubului de public speaking Speakers Club

COORDONATE EVENIMENT

Data: 6 Decembrie (Duminică), orele 14:00-17:00
Locația: Hotel Parliament, etaj 9 (str. Izvor, nr. 106)

Organizatori:
Centrul Gifted Education pentru copii supradotaţi
Speakers Club Junior: comunitatea de practică dedicată copiilor pentru dezvoltarea abilităţii de comunicare şi susţinere de prezentări, în special în faţa unui public.

Inscrieri

Costul conferintei: 30lei/1 persoana sau 50 lei/grup(2 persoane).

 • Se achita prin PayU pana in data de 2.12.2015 sau
 • direct in contul nostru Unicredit: prin sponsorizare, cu contract descarcabil click aici.

Centrul Gifted Education
Cod Fiscal: 30151382
Cont IBAN in lei: RO71 BACX 0000 0008 0559 5000
deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank, sucursala Drumul Taberei
Detalii plata: sponsorizare nume si prenume parinte

Conditie esentiala: punctualitatea – va rugam sa sositi cu minim 10 minute inainte de ora 2 pm pentru verificarea inregistrarii. Cei intarziati nu vor putea intra in sala si sumele sponsorizate nu se returneaza.

Prin participarea la eveniment autoritatea parentala este de acord implicit si tacit cu apariţia în materialele jurnalistice publicate online si / offline a unor imagini foto si /sau video în care ar putea sa apară copilul si/ sau parintele.

Inscrierea pe Lista participanti

Dupa realizarea paltii, va invitam sa trimiteti un email la pr {at} giftededu.ro pentru confirmarea inscrierii pe lista participantilor. ACCESUL LA EVENIMENT SE FACE NUMAI CU CONFIRMAREA INSCRIERII.

Invitati

Accesul la eveniment pentru presa este permis numai pe baza de invitatie si in urma inregistrarii si confirmarii scrise primite de la adresa media@giftededu.ro

Sunt invitati sa participe asadar reprezentati ai

 • Presei
 • Organismelor de stat implicate in apararea drepturilor copiilor
 • Institutii publice si private implicate in educatia si asigurarea bunastarii copiilor
 • Administratiei Prezidentiale

Sal Sol