Follow si Like:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us

Esti membru al Clubului Einstein? Ar fi timpul sa devii!
Pentru ca poti fi un adevarat partener pentru copii cu abilitati deosebite.
Creeaza tu un program foarte frumos cu noi ca sa intineresti prin bucurie, sanatate si activitate!

clubul-einstein-pentru-pensionari-logo

 

grandma

Clubul Einstein

Inseamna voluntari bunici plini de har pentru timp frumos petrecut cu copii cu o inteligenta deosebita

Motto-urile noastre:

Arta suprema a profesorului este de a trezi bucuria exprimarii creatoare si bucuria cunoasterii

Scopul educatiei ar trebui sa fie pregatirea unor oameni care sa actioneze si sa gandeasca independent si care, in acelasi timp, sa vada in slujirea comunitatii realizarea suprema a vietii lor

Einstein

CE ESTE

Acest club este adresat Bunicilor si Pensionarilor pentru o activitate placuta cu copiii. Noi credem ca experienta si valoarea voastra este inegalabila si ca transferul de intelepciune intre generatii nu se poate face fara voi. In Clubul Einstein aveti sansa sa predati stafeta asa cum v-ati dorit dintotdeauna.Veti putea sa Dati Mai Departe Copiilor, daruindu-le responsabil tot ce aveti mai bun din ceea ce stiti, pentru ca acestia sa aiba sansa sa se dezvolte la maximul lor potential. Clubul va cauta sa repare eroarea de peste 20 de ani invitandu-va sa daruiti copiilor din experienta si întelepciunea nepretuita a generatiei dvs.
Este proiectul in care te invitam sa te implici cu toata inima daca vrei sa te bucuri de o activitate plina de satisfactii sufletesti, alaturi de copii deosebit de inteligenti.


Ce trebuie sa faci?

In primul rand este nevoie sa intelegi obiectivele organizatiei, sa fii echipa cu alti pensionari si sa creezi impreuna cu ei un program adresat copiilor, pentru a petrece timp liber, jocuri inteligente sau sa le oferi discutii interactive, sa le fii apropiat si sensibil, un exemplu de viata. 

Exemplu: Curs de Jocuri Inteligente MENSA cu Prof. Gheorghiu Alexandru – activitatile au fost acoperite si de presa

INITIATOR

Clubul Einstein este lansat de Centrul Gifted Education, asociatie non-profit care sustine copiii cu abilitati inalte si descoperirea si dezvoltarea potentialului copiilor printr-o educatie de excelenta. Detalii: www.giftededu.ro

FILOSOFIA DAU MAI DEPARTE

Filosofia Dau Mai Departe provine dintr-o miscare mondiala „Pay it Forward” care are ca esenta puterea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filozofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor.

TE RECUNOSTI?

 • Imi place sa dezvolt valori, sa dedic timp copiilor
 • Am o pasiune pentru copii
 • Am o fire larga, generoasa, am multe abilitati deosebite
 • Am reusit ceva important in viata de care sunt mandru si vreau sa ii invat si pe altii
 • Vreau sa insuflu unui copil puterea si motivatia de a razbi in viata
 • Vreau si pot sa fiu mentor

BENEFICII

Daca aceste idealuri rezoneaza cu tine, inscrie-te in Club si vei beneficia de:

 • O comunitate unica unde te poti intalni cu alti pensionari, unde te poti implica in activitati utile pentru suflet si pentru trup
 • Sfaturi despre cum sa pastrezi o atitudine pozitiva, despre dieta, despre cum poti sa-ti pastrezi un buget cat mai bine intretinut, despre noutati din toate domeniile, despre ce poti face cu timpul tau ca sa te distrezi mai bine si sa-ti folosesti timpul util
 • Timp petrecut cu tineri extrem de inteligenti si avizi de cunoastere, facand transferul de cunoastere si intelepciune catre tanara generatie
 • Energizare in spirit prin contactul cu o echipa plina de viata si idei! 🙂
 • Un colectiv bun de oameni

Vei oferi in schimb copiilor relationare si timp liber petrecut frumos impreuna cu copii

INSCRIEREA si INTALNIRE (vezi mai jos)

Te invitam sa te inscrii oricand online, la club {arond} giftededu.ro 

NE DAM INTALNIRE

Ne dam intalnire ca sa ne cunoastem Miercrui 10 mai 2017 ora 17 la Centrul Gifted Education – adresa: Str. Berzei 22.

CE URMEAZA

Dupa intalnirea de prezentare care va dura maxim 1 h, vei avea o prima intalnire de selectie cu un reprezentant din echipa si un psiholog. Avem nevoie la intalnire sa poti raspunde la intrebari pentru a realiza impreuna un mini CV si o scrisoare motivationala (Vei primi intrebari, spre exemplu: „De ce vrei sa faci parte din Clubul Einstein? Ce crezi ca ai putea sa dai mai departe copiilor din experienta ta? Ce esti motivat sa faci?”)
Asadar etapele vor fi:

 • Selectia
 • Training

Pensionarii Clubului Einstein vor avea un jurnal unde vor primi aprecieri de la copil si parinti. Pensionarii vor lucra / vor avea intalniri sau iesiri in parc/etc cu maxim 6 copii. Veti putea sa aveti un program stabil de lucru cu copiii, doar realizand un program de comun acord impreuna, eventual si prin intelegere cu parintii sa va implicati in conducerea copiilor de la scoala si acasa. La 2-4 saptamani pensionarii vor avea intalnire de echipa cu un psiholog autorizat: vor discuta despre lucruri concrete si imbunatatiri in comunicare.

Esti la pensie, esti pe timpul tau, fa ceea ce iti place, sadeste intelepciunea intr-un sufletel!

Intinereste prin bucuria si zambetul copiilor si responsabilizeaza-te prin impartasirea experientei parintilor!

Stiati ca?

Stiati ca oamenii de peste 50 de ani vor forma în curând majoritatea? Asta inseamna mai multe produse şi servicii vor fi proiectate şi comercializate pentru a se potrivi cu tine!!
Iată câteva idei şi sugestii pentru menţinerea sănătăţii şi independenţei şi cum poti obţine mai mult de la viata ta:

 • Pensionar sau nu, viata este ceea ce faci tu din ea
 • O atitudine pozitiva face o mare diferenţă
 • Exista avantaje financiare in a fi peste 60 de ani
 • Poti face o gramada de lucruri noi pe care pana la pensionare nu le puteai face
 • Distrează-te
 • Folositi Internetul şi alăturati-va populatiei de internauti de argint”


Fa exact lucrurile pe care le faci pentru a te bucura.

De fapt, mulţi oameni găsesc într-adevăr că viaţa începe la 60, deoarece au în sfârşit timp pentru a face toate lucrurile pe care nu le putea face mai demult. Vino alaturi de noi, simte bucuria!!!

Iti multumim!


Sal Sol